Antònia Font tornarà als escenaris vuit anys després de separar-se

Faran un concert al Primavera Sound 2022

El retorn dels Antònia Font als escenaris serà una realitat al Primavera Sound 2022. Vuit anys després de separar-se, la banda formada per Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon ha confirmat en un vídeo que tornaran a actuar junts. Per ara, és només un concert al festival barceloní, principal instigador de la seva tornada, però tot apunta que és “l’inici d’un retorn, un punt de partida”, segons han explicat fonts del grup a l’ACN. Antònia Font es va dissoldre el 2013 després de setze anys en actiu i nou discs. El 2018 ja va fer una actuació excepcional per participar al Concert per la Llibertat d’Expressió a Palma.

Pau Debon reconeix que l’actuació a Mallorca els va marcar i, a partir d’aquí, van “donar voltes” a l’opció de tornar a actuar. “En aquest moment va aparèixer el Primavera Sound, amb qui sempre hem tingut una relació històrica i hi hem fet concerts molt guapos”, explica en un vídeo Debon. La insistència del Primavera els “ha convençut”, sumat a les ganes de “poder viure amb normalitat” passada la pandèmia. 

La irrupció de la banda el 1997 va sacsejar el pop-rock català amb una proposta musical allunyada del que aleshores s’estilava i va apostar per una lírica singular que va crear milers d’adeptes. Discos com ‘Alegria’, ‘Batiscafo Katiuscas’ o ‘ Coser i cantar’ entre molts d’altres van irrompre amb força al panorama musical en català i van rebre nombroses distincions. 

Nou comentari