El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera: “Tot el que hem fet fins ara no s’ho carregarà un president corrupte”
  • CA

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat avui Artur Mas de fer trampes amb la llei electoral. “L’actual llei, tal com compte els vots, beneficia els independentistes“, ha dit, i ha criticat que “volen declarar la independència i encara no han donat d’alta ni la llum ni el gas”, en referència a la llei electoral. A més, Rivera ha assegurat que dir que declararan la independència encara que no tinguin majoria de vots és des del punt de vista polític “cinisme pur”. “Tot el que hem fet fins ara no s’ho carregarà un president corrupte. Vull poder tornar a anar per Espanya amb el cap ben alt”, ha afirmat.

En un acte a Granollers, ciutat on viu la família de Rivera, sense la presència de la candidata, Inés Arrimadas, que es trobava en una entrevista a 8TV, el líder de C’s ha demanat que als catalans que vagin a votar el pròxim 27-S perquè Mas “el que no vol és que aneu a votar massivament”. “El 27-S ens estem jugant quina Catalunya volem. Que no ens enganyin. El que està en joc són tots els llaços que ens uneixen”.

“A mi no em donarà lliçons d’estimar Catalunya ningú. I si ells estimen tan Catalunya com diuen que tornin tots els diners“, ha etzibat. “A mi m’agradaria tenir un presdident com el dels EUA, que no s’amagui”, ha confessat. En aquest punt, Rivera ha assenyalat que seria “paradoxal que des de Catalunya encapçaléssim un canvi a tot Espanya. Estaria bé que un partit creat a Barcelona pugui reformar Espanya”.

El candidat de C’s a les eleccions generals ha manifestat que li sembla molt bé que “hi hagi expresidents que escriguin cartes”, però s’ha preguntat “què ha fet el PP i el PSOE per Catalunya? El PP no ha tingut mai un projecte per Catalunya”. “Ha arribat el moment de dir-li a la vella política que tenim un nou instrument per defensar-nos”, ha avisat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa