El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera: “Si el 27-S els independentistes se surten amb la seva, no hi haurà marxa enrere”
  • CA

El líder de C’s, Albert Rivera, ha celebrat aquesta tarda la decisió de la Junta Electoral, i ha lamentat que la JEC hagi hagut de tornar-li a dir a TV3 que “deixi de fer propaganda de la candidatura d’Artur Mas”. “Jo vull una televisió pública despolititzada, i TV3 s’ha convertit en una televisió al servei d’Artur Mas. Sembla Tele Mas“, ha etzibat. En aquest sentit ha anat més enllà, i ha afirmat que si el seu partit arriba al govern, tancaran “el Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) perquè no representa els nostres valors democràtics”.

En un acte a Castelldefels, amb l’absència de la candidata a la Generalitat, Inés Arrimadas, que es trobava al debat de 8TV, i del número dos de la llista, Carlos Carrizosa, que estava al de TVE, Rivera ha reconegut que si “el 27-S se surten amb la seva, no hi haurà marxa enrere”, en referència a una possible majoria absoluta de les candidatures independentistes.

“Avui el president de la Comissió Europea ha dit el mateix que portem dient nosaltres des de fa mesos. Si Catalunya s’independitza quedarà fora de la UE. No hi ha debat”, ha dit, i ha demanat al president Mas que deixi de fer “de triler i de jugar amb la gent“. “Espanya s’ha de reformar i cuidar-la, però quan les coses no funcionen s’han d’arreglar i no trencar-les”, ha reblat.

En el míting d’avui també estava Dolores Asenjo, la professora que es va negar a donar les claus d’una escola de Castelldefels pel 9N, i membre de la llista de Ciutadans. Valenta. Ets una valenta! Bravo! Li ha cridat el públic quan des de l’escenari la número cinc de la llista l’ha anomenada. “Sé que podem guanyar el dia 27-S i no és un ‘farol'”, ha insistit Rivera. 

Ciutadans pateix per omplir a Castelldefels

Després d’aconseguir ple absolut en tots els seus actes d’aquesta setmana, on fins i tot, hi va haver gent que es va quedar fora, avui els hi ha costat omplir. De fet han hagut de començar el míting deu minuts més tard per esperar que s’acabés d’omplir. Tot i això han quedat algunes cadires buides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa