El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera: “No vull ser president d’Espanya si Catalunya no hi és”
  • CA

En un acte ple de gom a gom a Santa Coloma de Gramenet, on la gent ha fet cua per entrar-hi i molta s’ha quedat sense cadira, el líder de C’s, Albert Rivera, ha assegurat no vol “ser president d’Espanya si Catalunya no hi és”. Rivera ha tornat a carregar contra Artur Mas i li ha demanat que “dimiteixi i se’n vagi de la Generalitat”, en una sala on feia una calor pròpia del mes de juliol.

En aquest sentit, Rivera ha assegurat que la majoria no és silenciosa, sinó que “li agrada més votar que parlar”, i ha afegit que el seu partit s’ha convertit en “el vot útil en aquestes eleccions”. “S’imaginen quatre anys més d’Artur Mas?, ha preguntat el líder de C’s al públic, i li han contestat efusivament: “No!”. De fet, els assistents a l’acte han embogit quan Rivera ha pujat a l’escenari.

El candidat a les eleccions generals, també ha tingut unes paraules per la candidatura ‘Sí que es Pot’ i el líder de Podemos, Pablo Iglesias. Rivera els hi ha demanat que no “maregin els catalans” i els ha retret que no tinguin clar la pregunta del milió d’ara a Catalunya, el “Sí o el No”.

“Mas ha tancat quiròfans per obrir ambaixades”

Al seu torn, la candidata de C’s a la Generalitat, Inés Arrimadas, ha seguit en la mateixa línia que el seu líder i ha acusat el president Mas d’haver “tancat quiròfans per obrir ambaixades”. Segons Arrimadas “Mas passarà a la història per gastar-se milions d’euros en coses que no necessitàvem”.

En aquest punt, també s’ha recordat del PP i el PSOE, i els ha definit com “els culpables del que ha passat a Catalunya. Sempre han pactat amb els que volen separar-nos” . “El PSOE ha traït a milers de ciutadans perquè s’han sumat al carro del dret a decidir i han pactat amb ERC”, ha etzibat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa