El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy: “El procés ha servit per dividir famílies, amics i companys de feina”
  • CA

Rebut a l’escenari amb càntics de “Mariano, amigo, la gente está contigo”, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha carregat contra el procés sobiranista i contra el PSC. Rajoy ha assegurat que l’independentisme només ha servit per “dividir famílies, amics i companys de feina”.

En un míting a la Llotja de Lleida davant d’unes 600 persones, el president espanyol ha afirmat que les eleccions del 27-S seran per “reafirmar la Constitució espanyola. Aquella que reafirma els nostres drets, la igualtat de tots i la sobirania nacional perquè el que ha de ser Espanya ho han de decidir tots els espanyols, no només una part”.

En aquest sentit, el líder popular ha demanat als lleidatans que vagin a votar perquè si no “uns altres votaran per vosaltres. Aquells que pretenen decidir si ets espanyol o estranger”. Tot i així s’ha mostrat convençut que ja fa cinc anys que estem instal·lats en el disbarat “però del qual sortirem molt aviat”. A més ha acusat Artur Mas de crear “incertesa” i de voler portar els catalans a una etapa passada “en drets i benestar”.

Crítiques al PSC

Durant el seu discurs, Rajoy també ha tingut unes paraules pels socialistes. “Els pactes que ha fet el PSC a Catalunya no els ha fet mai cap partit a Europa“, ha dit referint-se al pacte que els socialistes han fet a Badalona i Castelldefels. “Un partit que ha sigut la primera força a Catalunya durant molts anys, i que ara s’està convertint en una força cada vegada més residual”, ha assenyalat.

Fes click aquí per veure la galeria de fotos del míting.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa