El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iglesias ridiculitza Mas: “Pequeño Pujol hablar con lengua serpiente”
  • CA

Sí que es Pot ha omplert la plaça Àngel Pestaña de Nou Barris, el mateix lloc on l’aleshores candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, també va fer un acte ple de gent. Aquest dilluns al vespre encara hi ha hagut més públic. A sis dies de les eleccions, el suport de Podemos a la candidatura que encapçala Lluís Rabell s’intensifica, i avui a l’escenari hi han pujat Pablo Iglesias i Íñigo Errejón, números 1 i 2 de la formació lila.

Un Iglesiasmolt enèrgic, que ha fet posar dempeus el públic a la part final, ha començat el seu míting enrient-se d’Artur Mas i les seves paraules en indi d’aquest diumenge: “Coletas mandar señales de humo a pequeño Pujol. Pequeño Pujol hablar con lengua de serpiente. Coleta no entender pequeño Puyol solo hablar de banderes y no de valores“.

Tot seguit, Iglesias ha cantat: “Coleta morada no fumar la pipa de la paz con tu, por Manitú“, i ha continuat criticant el president català: “Mas no és un indígena, és un home blanc fent l’indi”, ha conclòs Iglesias. “No tinc cap problema en dir a Catalunya que hem de construir un futur junts que no es construeixi damunt dels tamanys de les banderes. Jo vull ser el president que escolti Catalunya”, ha conclòs.


El poder de Nou Barris

És tant el protagonisme que li pren Iglesias a Rabell, que el candidat ha parlat abans que el líder de Podemos. En alguns actes anteriors era Iglesias qui parlava abans que Rabell, però part del públic se n’anava abans de la intervenció del candidat. Aquest dilluns Rabell ha pres abans la paraula, i Iglesias ha tancat l’acte.

Molt convençut del que deia, Rabell ha dit que “Trias va començar a perdre l’alcaldia a Nou Barris, i aquí també Mas començarà a perdre la presidència”. El públic no s’ho ha acabat de creure i poca gent ha aplaudit. Per cert, Rabell se n’ha rigut indirectament del cantautor Lluís Llach, número u de Junts pel Sí per Girona. “Nosaltres som treballadors i no podem anar a retirar-nos al Senegal”.

Finalment, Dolors Camats s’ha dirigit a la CUP -indirectament- per avisar “que no s’atreveixin a reivindicar el PSUC, que no s’atreveixin a mencionar el PSUC ni una vegada més, perquè el PSUC som nosaltres”, enmig de l’ovació del públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa