El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Món s’estrena en societat
  • CA

Ja ha nascut El Món, el diari lliure, obert i per compartir. El nou mitjà de comunicació s’ha estrenat en societat aquest dimecres 9 de setembre al vespre en un acte a l’antiga Fàbrica Damm. Nombroses personalitats de l’àmbit polític, social i cultural del país han assistit a la inauguració del nou diari, en una presentació que ha dirigit l’actriu Txe Arana.

El director d’El Món, Salvador Cot, ha destacat els valors del nou mitjà i ha afirmat que “ja s’ha acabat el temps de resistir i ha arribat el moment de guanyar”. “Ja no són temps de ser una singularitat, i nosaltres volem construir un mitjà ambiciós”. El president de TOT Mèdia, Ramon Grau, ha recordat que El Món neix de l’evolució d’un projecte que va veure la llum ara fa 10 anys, El Singular, “una història d’èxit que s’ha anat superant amb el temps”. “Ara volem ser un mitjà més ampli, més obert, que parli de política però també de cultura, esports, i de tot. El Món és això”.

El secretari de comunicació del Govern, Josep Martí, ha remarcat el caràcter “sa i honest” del grup empresarial. “La llibertat es defensa també amb una actitud honrada”. Finalment, la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha afegit que els periodistes tenen “l’obligació de fer una síntesi de donar-nos una opinió, descriure una situació, per on hauran passat molts filtres”, i ha agraït la valentia de la professió.

També han assistit a l’acte personalitats com el president de la CCMA, Brauli Duart; Ramon Rovira (Banc Sabadell); Albert Pont (CCN); i l’exdirector de Catalunya Ràdio Fèlix Riera, i el dirigent d’ERC Jordi Portabella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa