El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duran: “Unió serà la sorpresa positiva del 27-S”
  • CA

El líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha fet una crida perquè Catalunya recuperi “el seny”, i ha reivindicat la seva formació com a “necessària” i “imprescindible” per mantenir el catalanisme moderat polític del país. En un dinar d’aquest dimecres al Saló Gran de l’Hotel Avenida Palace, organitzat per la plataforma Catalans pel Seny, Duran ha assegurat que “Unió serà la sorpresa positiva d’aquestes eleccions”.

El cap de files d’Unió ha insistit que el dia 27 “el seny s’ha d’imposar a les urnes”, i ha afirmat que “ja portem massa temps de rauxa”. El dirigent d’UDC ha demanat, a més, que els qui han “votat tota la vida” CiU, ara votin Unió. Duran, que ha donat suport al candidat del partit, Ramon Espadaler, ha suplicat el vot per a UDC i que els afiliats al partit intentin convèncer més gent: “Multipliqueu la vostra veu, el país no es pot trencar”.

“Seria una llàstima per a Catalunya, Espanya i Europa que el gran patrimoni del catalanisme polític que avui representa en solitari Unió desaparegui”, ha avisat Duran. Al seu torn, Espadaler ha afirmat que el veritable vot útil de les eleccions només es troba en el partit que encapçala en aquest 27-S. “Votar el PP és llençar benzina al foc”, ha etzibat.

Duran i Espadaler, totalment còmodes durant el dinar i el míting posterior, sabien que jugaven a casa, envoltats d’unes 200 persones entre simpatitzants i membres del partit i diversos grups empresarials afins a la ideologia d’Unió. En acabar el dinar, el saló s’ha buidat ràpidament, i el públic -d’uns 50 anys en amunt- ha marxat de l’Hotel Avenida Palace amb deures a la motxilla: convèncer indecisos perquè votin Unió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa