El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
De Cospedal: “Alguns volen aixecar muralles i fer-nos sentir estrangers”
  • CA

La secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, ha presentat aquest matí el candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, en un esmorzar informatiu del Nueva Economía Fórum. De Cospedal ha lamentat que “alguns volen aixecar muralles i fer-nos sentir estrangers“. Per aquest motiu, la secretaria general ha manifestat que s’ha de participar el 27-S “si volem garantir la convivència i la prosperitat a Catalunya”.

En aquest sentit, la popular ha definit Albiol com un home “molt franc i que fa les coses de cor”. “Un home amb un gran compromís amb la seva terra, Catalunya, i amb el seu país, Espanya. Va ser una alcalde per tothom a Badalona, i és un model per a Catalunya. Un home que lluita perquè Catalunya tingui un futur en convivència i harmonia”, ha explicat. “Té els peus a la terra. És un home i idealista i utòpic. No construirà castells a l’aire”, ha dit. La secretaria general també ha reconegut que en aquest moment “tenim un repte molt important. Aquestes eleccions són molt importants”.

Per la seva banda, Albiol, que ha arribat tard d’una entrevista a TV3 i encara anava maquillat, ha assegurat que el 27-S “no són unes eleccions plebiscitàries”. A més ha manifestat que Mas es nega a explicar “les conseqüències d’una Catalunya independent”. “És legítim defensar les idees que un té, però el que no és legítim és enganyar els catalans. Els líders sobiranistes saben perfectament les conseqüències que tindria la secessió, i tot i així, segueixen en la seva línia”, ha criticat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa