El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat aquesta tarda en un acte a Sabadell que “el sistema educatiu de Catalunya s’està pervertint i s’està utilitzant l’educació pública per crear ideologia en contra d’Espanya. És una vergonya”, ha etzibat Albiol, i ha apostat per fer “un plantejament del model educatiu de Catalunya la pròxima legislatura”.

En un col·loqui al bar de la Biblioteca Vapor Badia amb veïns de la ciutat, on la mitjana d’edat dels assistents era d’uns 70 anys, el candidat ha contestat a les seves preguntes. Un home gran, de Zamora, que porta des dels 18 anys a Catalunya li ha preguntat: “Està preparat el govern espanyol per acollir els que no volen entrar en aquesta república bananera?”. Albiol ha contestat amb rotunditat: “Espanya no ha d’estar preparada per acollir gallecs, extremenys… perquè ningú ens farà fora de Catalunya“. El públic en escoltar aquestes paraules ha embogit i els aplaudiments no s’han fet esperar.

“Faran molt mal, però no aconseguiran el seu objectiu. Espero tenir molta força al Parlament per poder evitar aquesta aventura al no res”, ha explicat. Però, segons Albiol ells són “molts més que els independentistes”. “Hem d’anar a omplir les urnes de vots a favor d’Espanya. Ara sí que ens hi estem jugant molt. No pot passar que la gent no voti”, ha insistit, i ha exclamat: “Si fa falta, vindré jo, us agafaré de l’orella i us portaré a votar. Ens hi juguem molt”.

En aquest sentit, el popular ha tornat a avisar de la importància de les eleccions del 27-S. “En aquestes eleccions ens juguem poder seguir sentint-nos amb naturalitat catalans i espanyols. He sigut durant quatre anys alcalde de Badalona perquè em va votar molta gent que mai havien votat el PP. Persones que són comunistes, socialistes i catalanistes. Em van votar perquè em vaig preocupar per ells”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa