Vaga de firmes de redactors de 'El País' a Catalunya per l'anunci de sis acomiadaments

L'empresa es disposa a reduir un 25% la plantilla de Barcelona

Els treballadors de la redacció de 'El País' a Catalunya han anunciat que a partir d'aquest divendres i fins diumenge faran una vaga de firmes per protestar "contra la decisió de l'empresa de reduir el 25% de la plantilla", segons han informat a través de les xarxes socials. D'acord amb la versió dels treballadors, la mesura que l'empresa adoptarà implicarà l'acomiadament de sis periodistes.

 
Comentaris
Ramon
El primer enemic de tots va ser El País.
I a mi què?
Francament m´importa un rave , si El País ho hi fos el món o almenys Catalunya seria millor.
qui no vulgui pols, que no vagi a l'era
España sempre ha tractat així als renegats, se n'aprofita i desprès els llança a les escombreries..
fideli
El País ja pot tancar.... no se'n va de Catalunya?
I què esperàveu insultant Catalunya?
És que el nínxol de mercat al qual aspireu ja està ocupat per l'ABC, El Mundo, La Razón, El Espanol... Els catalans normals no gastarem mai ni un cèntim amb aquesta brossa nacionalista del país veí.
catala
El Pais quin diari mescutre i feixista per mi ja pot plegar basura periodistica
Ramon
La canalla això no ho sap, però va haver-hi uns anys que l'únic enemic polític obert, visible, que vam tenir era El País. Eren uns anys que les esquerres sucursalistes no ens havien fet encara el salt. Uns anys que, sí, cert, hi havia d'altres diaris madrilenys també contraris al redreçament nacional, identitari i lingüístic català però a diferència del País aquí no els llegia ningú (i tot quant atac vingués de la dreta només ens retrolegitimava).
Ramon
He especificat "enemic OBERT, VISIBLE" perquè, òbviament, hi havia un altre enemic que se'l coneixia amb l'eufemisme "poders fàctics" que era com una mena d'home del sac amb l'amenaça del qual ens feien passar per l'adreçador. Però ja dic, l'única veu que en el dia a dia gosava refutar, torpedinar, la minar o fer burla del que aquí estàvem intentant era El País. El nostre primer enemic. I durant uns anys, l'únic, l'únic enemic que vam tenir. Posem que des de la fundació del diari fins la Movida.
Pussy Galore
En vista del que escriuen, ben pocs el trobaran a faltar.
Fat Boys
Quan van venir pels independentistes jo no em vaig preocupar perque no era independentista...Es el que te col.laborar amb el feixisme, a alguns els foten la patada, a altres els extraditen a l'altre barri.
Ramon
Quan El País era l'únic enemic, fins i tot el PSC el tenia per enemic. Segons el PSC, segons aquell PSC, El País era un míssil que disparaven cada dia des de Madrid contra Catalunya. Dic bé, sí. El PSC. Hi ha catalans despistadíssims que ara critiquen El País perquè troben que no és el que havia set. El País ha estat enemic de la nació catalana des del minut 1. I durant alguns anys va ser l'únic enemic real.

envia el comentari