El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 enceta la temporada amb l’estrena d’un ‘late show’, una nova sèrie i un programa amb Ivan Labanda
  • CA

TV3 estrena aquesta tardor una nova temporada marcada pel retorn a la graella de programes com ‘Els Matins’, ‘Tot es mou’, l”Està passant’, el ‘FAQS’, ‘El foraster’ o ‘Persona infiltrada’, que es combinen amb l’aposta per nous espais. La cadena pública estrenarà una nova sèrie de ficció els dilluns, ‘L’última nit del karaoke’, el mateix dia que s’emetrà també un nou programa de música i humor presentat per Ivan Labanda, ‘Labanda sonora’. També torna ‘Crims‘, amb quatre nous episodis dedicats al conegut com a ‘Crim de la Guàrdia Urbana’. L’any que ve se n’emetran nous capítols. Oriol Parreño farà el salt a les nits del dijous de la televisió pública amb ‘Fake night’, un espai d’entrevistes “poc convencionals” a personatges coneguts.

Ariadna Oltra seguirà començant el dia amb el ‘TN matí’. Al migdia, Núria Solé repeteix lideratge del ‘TN comarques’; Xavi Coral i Raquel Sans fan tàndem al ‘TN migdia’; Toni Cruanyes continua al capdavant del ‘TN vespre’, i Ramon Pellicer i Cristina Riba conduiran una temporada més el ‘TN cap de setmana’.

‘Els Matins’ arribarà a la cinquena temporada dirigida per Lídia Heredia combinat informació i entreteniment. Des de les 8.30 h fins a les 11.00 h es prendrà el pols a l’actualitat en una temporada en què la política, l’economia postpandèmia, la salut i el sistema sanitari, la transició ecològica i la geopolítica mundial hi tornaran a tenir un pes específic. A partir de les 11.00 h, Ricard Ustrell continarà a la graella amb el ‘Planta baixa‘, i promet més connexions en directe i reportatges. L’espai ‘Cuines’ i la sèrie ‘Com si fos ahir’ també continuaran a la graella.

A la tarda, Helena Garcia Melero continua al capdavant del magazín de tarda ‘Tot es mou’. Aquesta temporada s’incorporen al programa noves veus, com la de Laura Rosel, presentadora d”El matí de Catalunya Ràdio’, que participarà a l’espai ‘La tribuna’. També s’estrenaran els periodistes Eider Hurtado i Miquel Ramos. Una de les novetats de la temporada és la incorporació de Rafael Antonín, un instagramer que farà eceptes, i els divendres, de la mà d’Elisenda Pineda, hi haurà un espai per a la nova secció ‘Tot és amor’.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a setembre 08, 2021 | 05:27
    Català setembre 08, 2021 | 05:27
    "Late Show". Malament. Cal possar-se a l'horari europeu i no anar "Late". A dormir aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa