TV3 respon als atacs amb rècords històrics d’audiència

La cadena pública assoleix el rècord històric de valoració qualitativa dels espectadors
Carles Puigdemont i Marta Rovira barallant-se per TV3 al Polònia
Carles Puigdemont i Marta Rovira barallant-se per TV3 al Polònia | Polònia

TV3 s’ha convertit en un dels protagonistes polítics del procés català. Ho demostra el fet dels atacs polítics que dia sí i dia també rep per part de l’entramat polític, social i mediàtic unionista. Però la cadena pública catalana ha contestat a tota aquesta ofensiva de la millor manera que ho pot fer una televisió: amb una audiència de rècord i una valoració qualitativa dels telespectadors a màxims. 

 

Així la tele pública catalana ha tancat un mes de març com a líder molt destacada a Catalunya. Amb una quota mitjana al març del 14,8%, la diferència amb la segona cadena més vista a Catalunya és de 5 punts. Aquest lideratge també es replica a internet on esdevè la televisió líder. 


 

Però anem a pams, aquest 31 de març TV3 ha tingut la millor arrencada dels últims anys, amb més d’un 14% de share de mitjana en aquest primer trimestre. És una dada que no s’aconseguia des del 2012 i que suposa un creixement de gairebé 4 punts respecte l’any passat. 

 

Per altra banda, TV3 també ha assolit al març el rècord històric de valoració qualitativa, amb un 8,5. De fet, TV3 és habitualment la cadena generalista més ben valorada per l’audiència, i l’índex de qualitat que registra l’empresa independent GfK ha crescut encara més aquest mes de març. Cal destacar que cap cadena generalista havia obtingut aquesta puntuació. 


 

Si posem la lupa a la graella, els informatius de TV3 són líders en totes les seves edicions. Encapçalant, cada dia, el rànquing dels programes més vistos a Catalunya, amb una audiència mitjana de més del 25%. Els informatius de TV3 són considerats els més creïbles. El canal informatiu 3/24 assoleix també la seva màxima històrica, el rècord d’audiència, amb un 2,2% de mitjana.

 

 

Ha ajudat molt a les xifres els programes d’entreteniment i infoentreteniment com ara l’èxit de l’estrena de “Joc de cartes” i consolidació de programes com “FAQS” (sempre líder), “Com si fos ahir”, “Està passant” o “Benvinguts a la família”, a més de la fortalesa de Polònia, APM?, ZZ i d’altres programes consolidats. 


 

· 
Comentaris
Josep M
La meva enhorabona a la professionalitat deTV3. Ara ja pot encarar mésbé ?abordatge dels temes conziderats menys "polítics" (fals) com la Culturai la Literatura, dels que va massa fluixa i a hores intempestives. Gràcies.
Ramon
TV3 ja és, de facto, la televisió del tercer tripartit.
mama mia
También es líder tele 5....
40 siglos nos contemplan
"El canal informatiu 3/24 assoleix també la seva màxima històrica, el rècord d’audiència, amb un 2,2% de mitjana." No es extraño, en Cataluña todo es histórico ultimamente. Los historiadores del futuro se lo pasaran pipa.
Paulina
TV3 endavant. L'única fiable donant notícies. Grans programes com preguntes freqüents.
No us desfeu del Foraster!
si us plau!!
enric
es veu que pica molt a espanya que tinguem una tele plural publica que funciona

envia el comentari