El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 recull el premi Blanquerna al Millor Comunicador
  • CA

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna- URL ha entregat aquest dijous a TV3 el Premi Blanquerna al Millor Comunicador. El guardó, que decideixen per votació els alumnes i professors, li ha estat atorgat per la cobertura informativa dels atemptats del 13 i 14 de novembre a París. L’han recollit Agustí Esteve, director del canal 3/24, i els periodistes de TV3 Carles Prats i Esteve Soler. La cadena va oferir, des del moment en què es va conèixer la notícia i durant aquell cap de setmana, una programació especial seguint l’evolució dels fets minut a minut, amb un ampli desplegament dels professionals i especialistes dels serveis informatius de TV3.

Esteve ha afirmat que “la implicació dels professionals, el compromís, les ganes d’aportar i la professionalitat” va permetre demostrar quina és la “raó de ser com a servei públic” de la cadena. Per la seva part, el periodista Carles Prats ha declarat que “el premi és un reconeixement a la tasca que es va fer i un aval a l’aposta que fan alguns mitjans per tenir corresponsals”. En aquest sentit, ha declarat que “és una aposta molt important el fet de tenir gent que t’informa de primera mà què està passant arreu del món”.

L’encarregat de glossar els guardonats amb el premi a Millor Comunicador, Joan Maria Clavaguera, ha dit que “el món i no només Catalunya han estat des del primer moment l’escenari sobre el qual centenars de periodistes de Sant Joan Despí han desplegat el seu exercici professional. Per aquesta raó, TV3 ha esdevingut de manera intencionada el mitjà informatiu de referència a casa nostra“.

La Facultat Blanquerna ja va anunciar que el guanyador del Premi Extraordinari Blanquerna és David Simon, el creador de la sèrie televisiva ‘The Wire’. El guardó s’entregarà el proper 7 d’abril, en una conferència que oferirà el mateix Simon a l’auditori de la Facultat. A l’acte d’avui s’ha reproduït una salutació de Simon en vídeo: “Vull agrair a Blanquerna per aquest prestigiós premi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa