TV3 manté “l’aposta per l’actualitat i l’entreteniment” de cara a la nova temporada

Tornen programes com 'Els matins', 'Planta Baixa', 'Tot es mou', 'Cuines' i 'Com si fos ahir', entre altres

TV3 manté “l’aposta per l’actualitat i l’entreteniment” en la nova temporada de la cadena, que comença el pròxim dilluns. Un any més, tornen programes com ‘Els matins, amb Lídia Heredia; ‘Planta Baixa’, amb Ricard Ustrell i el ‘Tot es mou, encapçalat per Helena García Melero. Així mateix, també es recuperen les receptes del ‘Cuines’, amb Marc Ribas i Gessamí Caramés, i la sèrie ‘Com si fos ahir’, que encetarà la cinquena temporada. Pel que fa als informatius, Ariadna Oltra continua amb el TN matí’, Núria Solé encapçala el ‘TN comarques’, Raquel Sans i Xavi Coral el ‘TN Migdia’ i Toni Cruanyes la franja del vespre. Els caps de setmana, novament, serà el torn de Ramon Pellicer i Cristina Ribas.La fórmula que combina entreteniment i informació continua. Així, Lídia Heredia arrancarà temporada d”Els matins’, on hi haurà entrevistes, reportatges i connexions en directe a Catalunya i al món.

‘Planta Baixa’, el programa encapçalat per Ricard Ustrell, posarà en marxa la cinquena temporada amb un equip “renovat i reforçat” de periodistes, entre els quals hi ha Carles Francino, Manuela Carmena, Antoni Bassas, Anna Pacheco i Jordi Graupera, entre altres. L’espai aposta “per l’actualitat social, amb una agenda més àmplia de temes propis, testimonis inèdits, històries personals i reportatges de denúncia”. Una de les novetats, a més, és que es recupera el públic al plató.

Marc Ribas i Gessamí Caramés tornaran a posar-se darrere els fogons. Amb totes les receptes elaborades amb productes de temporada, parlaran dels aliments i del territori “per posar en valor la feina d’agricultors, ramaders i productors”.

A la franja de la tarda tornarà ‘Com si fos ahir’ i el ‘Tot es mou’. LA sèrie de sobretaula encetarà temporada amb la principal incògnita de saber si estan serparats el Miquel i la Noè. Pel que fa al magazín de tardes, aquest dilluns torna a les 17.40 h i no ho farà en horari habitual fins al 6 de setembre, un cop acabin les emissions d”El Paradís de les Senyores’.

Comentaris

  Angelblau 27/08/2021 6:07 pm
  Segueix l'espanyolització flamant a la Teletree. Estem apanyats amb aquest vividors de ER
  Sr. Floïd 27/08/2021 7:59 pm
  Segueix la difusió del odi i el discurs únic de TV3%
   Anònim 27/08/2021 11:18 pm
   Miserable ! PD : a sobre !
  No hem de permetre que la tele-155 ens castellanitzi 27/08/2021 9:58 pm
  I l'aposta per la castellanització de TV3, continuarà ? Anirà a més, Afluixarà ? Ho pregunto perquè jo tinc per costum desconnectar TV3 tan punt apareix algun contingut en la llengua dels castellans i molts dies això passa menys d'un minut després d'haver connectat
  Narcís 27/08/2021 11:16 pm
  Entreteniment .. ? Allò que ens cal són temes candents que fereixen, fumen llaga, a la societat catalana , com '' és l' abús, la prevaricació, la infàmia, l' espoli ( personal i col·leciu ), tot plegat, la prepotència anihiladora contra drets civils i polítics, o el més semblant a terrorisme amagat rere el no vessament de sang " ! PD : comptat i debatut , no baboiades/ mamarratxades com si d' espanyolets mil del carrer fòssim !
  Ercastellanitzacio definitivade tv3 28/08/2021 9:32 am
  Tv3.junqueras pura merda espanyolista
  Doctor Strangelove 28/08/2021 11:46 am
  Tele3% només és una tele per retardats, vells, tietes i ninis! Un autèntic insult a la intel·ligència, amb programes deplorables com el de la toia de la Melero i això dels matins, amb tertulians de tercera regional! Ni un reality, ni cap serie americana decent, ni bones pel·lícules, només menjar brossa pels seus consumidors! Doc.
  Fertxxo 28/08/2021 1:08 pm
  Al setembre engega un’altre canal de TV estrictament català, 8 TV expropiat de les urpes de La Vanguardia i q promet més q TV3, convertida per desgràcia en un canal catanyol més des de q és dirigida per ER i el seu sicari Sergisol

Nou comentari