TV3 lidera el juny a més de dos punts de Telecinco

La televisió pública és la més vista per onzè mes consecutiu tot i la competència del Mundial de futbol

 

 

TV3 ha tornat a ser la televisió més vista a Catalunya aquest mes de juny, tot i la competència del Mundial de futbol, i ja és l’onzè mes consecutiu que lidera les audiències. La televisió pública ha tancat el mes amb una quota del 13,7%, 2,1 punts més que Telecinco (11,6) i a 4,5 d’Antena 3 (9,2), segons i tercera classificada.

 

Segons ha informat la CCMA a través d’un comunicat, aquest ha estat el millor mes de juny per a TV3 des del 2011, la cadena ha estat la més vista 19 dels 30 dies del mes, i lidera en les franges de ‘day time’ i de ‘prime time’. Cuatro ha obtingut un 8,1% de quota, la Sexta un 7,0% i La 1 un 6,7%.

 

Entre els programes més vistos de la televisió pública catalana hi ha diferents edicions dels informatius, amb el ‘TN Vespre’ encapçalant el rànquing dels programes més vistos del dia en 7 ocasions. També destaca l’audiència del documental ’20-S’ emès dins de l’espai ‘Sense ficció’ amb gairebé un milió d’espectadors, l’entrevista que li va fer el director de la cadena Vicent Sanchis al president de la Generalitat, Quim Torra, l’estrena de ‘Quatre gats’ o espais consolidats de la graella de TV3 com FAQS, ‘Polònia’, ‘Joc de Cartes’ i ’30 minuts’.

 

Nou comentari