El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3, líder a l’agost empatada amb Telecinco
  • CA

 

TV3 ha recuperat el lideratge el mes d’agost i ha estat la cadena més vista juntament amb Telecinco: totes dues cadenes han acabat amb un 10,1 de quota de pantalla. En concret, el que més ha contribuït a aquests resultats, han estat tots els especials informatius que la cadena pública catalana va oferir a partir del 17 d’agost, dia en què es van produir els atemptats a Barcelona i Cambrils -per exemple, el Telenotícies vespre del mateix dia dels atemptats va ser l’emissió més vista de tot l’agost a Catalunya. A més, el canal 324 ha fet el seu rècord històric aquest mes d’agost. 

TV3 manté el lideratge de manera destacada en la franja de “prime time”, entre les 21.00 i les 24.00, amb una quota del 13,2%, 4,2 punts per davant de la segona opció en aquesta franja, que ha estat T5. Aquest resultat es deu al bon resultat de les noves propostes de l’estiu, com “Aeroport”, “Res és impossible”, “Això no és un trio” o “Joc de cartes estiu”. 

 

Dels 31 dies del mes d’agost, TV3 ha liderat el rànquing de programes en 27 ocasions i ha situat 20 programes entre els 40 més vistos, 15 dels quals es troben entre els 20 primers. Pel que fa a la valoració qualitativa, TV3 continua sent la cadena generalista més ben valorada de l’índex GFK, amb un 8,2 sobre 10.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa