TV3 estrenarà diumenge el documental ‘Pujol: els secrets d’Andorra’

En aquest '30 minuts' es reconstrueix el cas judicial de la família Pujol després de 8 anys d'instrucció

TV3 estrenarà aquest diumenge el documental Pujol: els secrets d’Andorra al 30 minuts. Durant 34 anys, de 1980 al 2014, Jordi Pujol va mantenir un secret guardat a Andorra. Se’n va desentendre, va nomenar dos gestors perquè se’n fessin càrrec, va mirar cap a un altre cantó i va deixar passar el temps. El 2014, la informació va sortir bruscament a la llum. La família Pujol Ferrusola havia fet un moviment de 3,4 milions d’euros entre dos bancs d’Andorra i el secret va quedar al descobert.

Després de vuit anys d’instrucció, TV3 presenta Pujol: els secrets d’Andorra, la reconstrucció del cas judicial de la família Pujol. La defensa, les acusacions, la família Pujol i diversos periodistes que han investigat el cas hi exposen el seu punt de vista, reconstrueixen el trencaclosques, expliquen la seva versió i plantegen els interrogants oberts. Al documental, Genís Cormand i Xavier Bonet miren d’aclarir els grans interrogants sobre el cas Pujol, just en el moment en què està a punt d’entrar a la recta final.

Comentaris

  Mucha lagrima de cocodrilo por aqui 10/04/2021 8:07 am
  Sois más agarrados que garrapata en banco de sangre. Sonaos los mocos y comprad un par de ferraris para el pequeño Jordi.
  Tv3 = tele escombraries 10/04/2021 1:07 am
  Mai vaig votar a Pujol , però vist el que he vist no es pot menysprear el que va fer per Catalunya . Com pot ser que tv3 s’avingui a fer això ????
  16
  17
  Respon
  Els maragalls, del gal a erc 09/04/2021 10:00 pm
  I de !a famiglia de franquistes Maragall del Franco, porciolitics, del gal, loapa i erc? Aixo si que es una banda de quinquis franquistes i criminals, i gent de mala vida
  16
  13
  Respon
  JordiP 09/04/2021 9:49 pm
  Tots els que tenim parents i amics exiliats l'any 39 amb el que portaven posat hem sentit històries de por sobre la gestió dels diners per part dels organismes creats pel seu suport (suposadament). Els que hem tingut família i contactes amb "nacionales" durant el franquisme sabem que molts d'ells havien disposat algun recó a l'estranger per si la truita voltava (o es revoltava internament) i es veien obligats a fer "la del fum". Més de quatre teòricament dretans van passar-me per l'autopista camí de Perpinyà el 24-F. Això és el que va fer el Delfí Pujol: coneixedor del percal, i ben informat, no volia que els seus descendents es veiessin atrapats en un "corralito" econòmic que es pogués sumar al político. Si Mateu i després Pujol (el cosí) van cuidar i engreixar aquest fons andorrà, no és responsabilitat d'en Pujol. Si algun dels seus fills el va aprofitar per fer negocis pel món exterior, no és responsabilitat d'en Pujol. Si el Jordi Pujol no ho va declarar en iniciar la seva carrera política, és la seva exclusiva responsabilitat. Ara bé: qui estigui lliure de pecat que llenci la primera pedra. I que la Inspecció de Hisenda es posi a treballar per tal de caçar el bon mil·ler de patriotes espanyolassos que mantenen fons i negocis no declarats a l'estranger.
  34
  18
  Respon
  fat boy 09/04/2021 8:48 pm
  A veure si despres en fan un altre, ERC: els secrets de Puigcerda.
  16
  13
  Respon
  Ramon 09/04/2021 7:42 pm
  El documental en torn a la família Aragonès quan l'emeten?
  14
  13
  Respon

Nou comentari