TV3 estrenarà aquest diumenge el programa documental ‘Emergències’, que retrata el dia a dia del treball dels professionals dels equips d’emergències de Catalunya i busca transmetre les situacions que viuen.

En la seva presentació aquest dijous a l’Hospital Clínic de Barcelona, el director del programa, Pol Izquierdo, ha explicat que el programa fa seguiment de situacions reals, sigui en un box d’un hospital, un incendi forestal o en una urgència domiciliària.

 

Ha explicat que ‘Emergències’ explica com resolen i gestionen aquestes situacions, com empatitzen amb els pacients, com els afecten aquests moments, “alguns molt durs”, i com gestionen aquestes vivències amb la família i s’emporten a casa aquests moments.

Les situacions que retrata el programa han sorgit durant el procés de gravació, que ha consistit a viure –fins i tot durant mesos– amb els equips d’emergències que voluntàriament es van prestar a col·laborar amb el programa.

Els professionals d’emergències que han participat a la presentació del programa han agraït la feina de l’equip del programa i que, malgrat tenir la cambra a un metro, es van sentir “còmodes”.

El primer episodi d”Emergències’ se centra en un incendi que hi va haver al barri de Montbau de Barcelona i en la lluita d’un equip mèdic i d’infermeria del Clínic per salvar la vida d’una persona després de patir un accident molt greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa