Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio alerten que un nou 155 amenaçaria els mitjans públics

Reclamen que la CCMA quedi fora de "tota batalla política"
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC | ACN

 

Els comitès d'empresa i els Consells Professionals de TV3 i Catalunya Ràdio han avisat aquest divendres que l'aplicació d'un nou article 155 en funció de l'actuació del Govern portaria inclòs aquesta vegada una intervenció de la televisió i ràdio pública de Catalunya i l'ACN, després que a l'octubre passat es pogués evitar. En un comunicat, han reclamat que els mitjans de comunicació públics quedin "fora de la batalla política" i han afegit que "han de ser un element fonamental per a la democràcia i la convivència a Catalunya". D'altra banda, han recordat que els treballadors de la Corporació sempre han lluitat per la "desgovernamentalització i la despartidització dels mitjans, i una intervenció via 155 seria l’antítesi de la llibertat que reclamem".


A més, els treballadors consideren que un cop constituït completament el Govern i s'hagi aixecat el 155, cal "complir la llei de la CCMA" i exigeix que es renovi el consell de govern de la Corporació "amb criteris professionals" i que "no passi per quotes de partits". D'altra banda, han demanat que s'activi "de manera urgent" la comissió de control parlamentari de la Corporació ja que "és on s'haurien de fer de forma natural els debats sobre els mitjans de la CCMA".
Comentaris
Fermí
Fidels ben engraixats no mosseguen la mà de l'amo feixista. Visca Torra, visca !!!
independentista
EL QUE HAURIEN DE FER ES TANCAR LA MERDA DE TVE, QUE ES LA TELE FRANQUISTA PER EXCELENCIA, NO TENEN COLLONS DE FER-HO, VOLEN TANCAR TOTES LES TELES AUTONOMIQUES PERQUE NOMÉS MIREM LA TELE DE LA EPOCA DELS NO-DO
Jm
Segueixo dient el mateix de sempre. Visca TV3! Però reducció de plantilla i sous ja!!!
Josep el rebel
I mentre aguantant la invasió de les tv espanyoles que castellanitzne,espanyolitzen i per tant anticatalanitzen,adoctrinen espanyolisme, manipulen,etc.
Sisco
El que heu de fer, es quan s´apliqui negar-vos-hi i posar tots els pals a les rodes que fagin falta, i menys ploramiques, endavant les aches.
Montserrat
EXACTA MENYS PLORAR I MÉS DESOBEDIÈNCIA. I SI CAL VAGUES GENERALS I UNA MARATÓ PER TV3. MÉS COLLONS FAN FALTA.

envia el comentari