Els treballadors d''El Periódico' anuncien "mobilitzacions al carrer" contra l'ERO

El Grupo Zeta ha anunciat una retallada del 45% dels treballadors
Protesta dels treballadors del Grupo Zeta
Protesta dels treballadors del Grupo Zeta | COMITÈ PERIÓDICO

Els treballados de 'El Periódico' han anunciat aquest dilluns que pensen “plantar cara” a l’ERE del 45% de la plantilla amb una “batalla legal” i “mobilitzacions al carrer”. De et, aquest dilluns mateix els treballadors s’han concentrate a les portes del diari per fer una activitat reivindicativa. El Grup Zeta ha anunciat l’ERO a ‘El Periódico’. La retallada es farà sobre els gairebé 400 treballadors entre la redacció i els departaments d'administració, sistemes, publicitat i logística.
Comentaris
Ho sento pels quiosques
Vaga indefinida heu de fer.
El Periodico és una merda de diari
Un diari que no fa periodisme, només és la Voz de su amo. Que tanqui ja, i darrera seu El País.
Mar 350
Demaneu explicacions als vostres caps per la línea editorial pro-155 .El futur del grup Z i de El Periódico està escrit i pas a pas s'acosta a la liquidació. Un diari pro-155 i anti-Mossos menys. .
Joan (Born)
Ho sento pels treballadors....al director és al que haurieen de fotre fora!!!
Manu
Uiii quin greu.... que no us pagen prou per ser el pamfleto del gobern?, si publiquesiu la veritat i de forma i dependent, potser ve drieu mes diaris.
En castellà, esclar. Ara que ja fa temps que no es diu El Periodico de Catalunya, oi?
Cipollino
Podíeu dimitir i vàreu preferir seguir escrivint m.erda sobre i contra Catalunya al dictat dels vostres caps, o per voluntat pròpia. No és només que m'és igual si us foten a tots al carrer, és que espero que no emprenyeu al carrer pel vostre problemet.
Idroj
El que heu de fer es tancar el diari. Diu moltes coses no gaire cortes.
pep
Apa cap España que us estimen molt.
Potser...
Si aquestes mobilitzacions les haguereu fet quan va començar el canvi en la linia editorial, que ha portat aquest diari a convertir-se en un pamflet amb the notes incloses, i a que les vendes hagin caigut en picat, ara no haurieu de mobilitzar-vos.
Monarquics fora!!!..Visca la República!!!!
El Periodico es un sinònim de El Mundo i La Razòn, a Catalunya, per això han perdut molts lectors, haurien de demanar ajut a aquells qui defensen, i no perjudicar a famílies catalanes,...ara encara amb més raó perquè ningú el compri més.
Fart de fachas
Amb la llinea editorial del diari clarament alineada contra Catalunya ja pot plegar que el salvin els del govern espanyol.

envia el comentari