Treballadors de la CCMA i el sector audiovisual reclamen solucions davant l'impacte de l'IVA

S'han concentrat davant les instal·lacions de TV3
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC
Logotip de TV3 situat al sostre dels estudis de TVC | ACN

Treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i representants del sector audiovisual han reclamat aquest dimecres solucions per l'impacte de l'IVA al pressupost de la corporació i que no es produeixin "retallades" a la programació i la producció.

 

En una concentració davant les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí (Barcelona), han fet una crida conjunta perquè "es parin les retallades en programació i producció, que estan produint un perjudici irreversible" a la corporació, ha explicat la presidenta del comitè d'empresa de TV3, Roser Mercadé.


 

L'acte també ha demanat als grups polítics que prenguin consciència de la necessitat d'una aportació extraordinària per l'impacte de la reclamació de l'IVA al pressupost de la CCMA.

Els comitès d'empresa de TV3 i Catalunya Ràdio han demanat una reunió amb el president del Parlament, Roger Torrent, per incentivar els canvis legislatius i la renovació del consell de govern de la CCMA.

 

Mercadé ha afirmat que s'estan reunint amb els grups parlamentaris per evidenciar la insuficiència pressupostària de la CCMA, i reclamar que el consell de govern de la corporació "no prengui decisions transcendentals amb el mandat caducat" d'alguns dels seus membres.
Comentaris
La mejor y única solución.
Es cerrar este bodrio adoctrinador, étnicista y supremacista; creador de odio y económicamente ruinoso. Repito la única solución cerrar este bodrio.

envia el comentari