Sílvia Barroso, nova directora d’El Món

La periodista barcelonina substitueix Salvador Cot, que s'ocuparà de l'expansió del Grup El Món com a editor

Sílvia Barroso (Barcelona 1970) assumeix, des d’avui, la direcció d’El Món, amb l’encàrrec de renovar i millorar els continguts informatius i reforçar el projecte periodístic. La nova directora d’El Món ha estat al capdavant d’alguns dels projectes digitals més destacats del panorama mediàtic català, com l’Avui.cat (2008-2010) i la versió digital del diari Ara (2010-2018). Barroso ha encapçalat, des de la seva creació l’any 2018, el diari Tot Barcelona, el primer digital en català orientat a la informació local de la capital catalana. 

De la seva banda, Meritxell M. Pauné (Esplugues de Llobregat, 1985), periodista especialitzada en informació local de Barcelona i fins ara subdirectora, assumeix la direcció de Tot Barcelona amb l’objectiu de consolidar un projecte capdavanter pel que fa a continguts periodístics de la ciutat.

El Grup El Món també incorpora Joan Marc Salvador com a director de tecnologia i Nerea Rodríguez, fins ara cap de redacció, com a nova responsable d’expansió digital i directora de Vadegust, el diari temàtic dels productes alimentaris de proximitat.

Salvador Cot, editor del Grup El Món, centrarà, a partir d’ara, la seva activitat en l’expansió del conjunt de capçaleres d’aquest projecte periodístic, diversificades temàticament i territorialment. A més d’El Món, l’oferta es completa amb Tot Barcelona, Món Terrassa, Vadevi, Balears Vadevi, Vadegust, Món Planeta i Món Esport, a més de diversos projectes locals i temàtics d’empreses associades. Un complex periodístic que fa d’El Món un dels principals grups editorials en català.

Nou comentari