Silenci de la premsa espanyola després del retorn de la immunitat a Puigdemont, Comín i Ponsatí

Cap dels diaris espanyols recull aquest dijous la notícia al seu portal web

Les principals capçaleres de la premsa espanyola han optat aquest dijous per ignorar a les seves portades el retorn de la immunitat a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. El País i l’ABC han obert avui amb la imputació de Cospedal, mentre que El Mundo ha dedicat la portada a una suposada negociació de Bildu sobre els “privilegis” dels presos etarres. La Razón, en canvi, recull la notícia del retorn de la immunitat als polítics exiliats però la situa com un subtítol de la notícia La baza de Sánchez: Europa tumbará el fallo del procés. Els diaris El Periódico i La Vanguardia sí que han optat per incloure la notícia a la portada tot i que alguns usuaris a les xarxes socials -entre ells Míriam Nogueras- han denunciat la diferència de tractament entre la portada en què anunciaven la retirada de la immunitat fa mesos i la portada d’aquest dijous.

Pel que fa als portals digitals, cap dels diaris espanyols recull aquest dijous la notícia sobre Puigdemont, Comín i Ponsatí, tot i que sí que la van publicar ahir quan es va conèixer la decisió del Tribunal General de la Unió Europea.

Comentaris

  hebergementwebs87 20/06/2021 6:59 pm
  hebergementwebs483 18/06/2021 12:49 am
  Sintu 03/06/2021 9:38 pm
  ""Els diaris El Periódico i La Vanguardia sí que han optat per incloure la notícia a la portada"". Informació esbiaixada sobre aquest dos diaris unionistes de Catalunya, perqué mireu la diferència de les dues portades quan sel's va treure la inmunitat i ara quan sel's ha tornat la inmunitat.
  Ricard 03/06/2021 9:08 pm
  Perquè en diuen "premsa" d'això que publiquen a Madrid?
  Vendetta 03/06/2021 8:30 pm
  PUTAejpanya sempre CATALUNYA CATALANA 33
  L'OBSERVADOR ASTORAT 03/06/2021 6:26 pm
  Miguel de Unamuno (mayo de 1907): "Merecemos perder Cataluña. Esa cochina prensa madrileña está haciendo la misma labor que con Cuba. No se entera. Es la bárbara mentalidad castellana, su cerebro cojonudo (tienen testículos, en vez de sesos en la mollera)". ESPAÑA IRREFORMABLE !!! C.Q.D.
  Ramon 03/06/2021 6:23 pm
  Fota't, Espanya-ERC!!!

Nou comentari