Ramon Rovira, nou director general de RAC1 i de 8TV

Substitueix Eduard Pujol, que s'incorpora a la llista de Junts per Catalunya, i asssumeix les funcions de Xavier de Pol, encarregat del negoci audiovisual del grup Godó
Ramon Rovira va ser corresponsal de TV3 entre 1996 i 2001
Ramon Rovira va ser corresponsal de TV3 entre 1996 i 2001 | JORDI BORRÀS

El periodista Ramon Rovira serà el nou director general de l'emissora privada de ràdio RAC1, en substitució d'Eduard Pujol, que ha deixat el càrrec després de sis anys per incorporar-se a la candidatura de Junts per Catalunya per a les eleccions del 21D. Rovira, que té una llarga experiència com a periodista, prové del Banc Sabedell, on era un dels sotsdirectors generals de l'entitat i també cap de comunicació i relacions institucionals. També assumirà les funcions del director general de negoci audiovisual de 8TV, Xavier de Pol, que deixa el càrrec després de sis anys. Fonts consultades per aquest diari assenyalen que és possible que es nomeni un director de RAC1, que estaria jeràrquicament per sota de Ramon Rovira, i que al capdavant de 8TV també hi hagi algun nou fitxatge. 

Comentaris
sebastià
Ja em va fer mala impressió, la darrera vegada que va sortir a "els matins de TV·3". MOLT MALA IMPRESSIO. Es clar que els professionals es deuen al seu treball, però sempre em recorden als Figo, Schuster, Laudrups... etc.
EldeGràcia
Quan sortia a les tertúlies sempre em va semblar un personatge gris, fins i tot potser proper a l'Opus Dei.

envia el comentari