El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
RAC1 presenta la temporada 2016-2017
  • CA

RAC1 ha presentat avui a Port Aventura, davant de més de mig miler d’oients, la temporada 2016-2017. Els presentadors de l’emissora han explicat les novetats que hi haurà als programes d’aquest any, en què es voldrà ampliar encara més els 242.00 oients que els separen de la seva principal competidora, Catalunya Ràdio, i el 43,8% de share que la fan líder a la xarxa. 

 

Jordi Basté tornarà a estar al capdavant, per desè any consecutiu, del magazine matinal El món; i Toni Clapés celebrarà el vintè aniversai del Versió. Una de les novetats més importants d’aquesta temporada de RAC1 és el retorn d’Albert Om a la ràdio amb el programa Islàndia, que es podrà escoltar al vespre.

 

Òscar Andreu i Òscar Dalmau continuaran presentant La competència, que inaugurarà la vuitena temporada, cada dia a les 12 del migdia. La franja d’humor la continua La segona hora. Al migdia, el Primer toc, de 14.15 a 15h, un informatiu esportiu amb Raül Llimós.

 

Roger Saperas serà el nou director del Tu diràs, de 22.30 a 1 h, i Xavi Puig i Albert Ferran seran la nova parella del Superdiumenge. A l’equip d’Esports s’hi han incorporat Xavi Rocamora, Edgar Fornós i Marta Ramon.

 

Joan Maria Pou continuarà presentant el No ho sé, que a partir d’ara començarà a les 20.30h, i es manté al capdavant de les transmissions d’El Barça juga a RAC1La informació de RAC1 es completa cada migdia amb l’informatiu 14/15, a les 14h amb Laura Rosel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa