El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els presentadors de les campanades de TV3 donen més detalls sobre com serà
  • CA

Ja queda menys. Demà a la nit és Cap d’Any i TV3 ja escalfa motors, enmig d’una gran expectació, per oferir un altre programa especial per seguir les campanades. Els presentadors de la gala d’enguany, Llucià Ferrer i Elena Gadel, ja estan donant alguns detalls sobre com serà aquella nit, i sembla ser que s’esperen moltes sorpreses.

Un dels grans dubtes sobre aquesta nit és on tindrà lloc. Quina serà la localització? La primera idea era ubicar la celebració d’aquestes campanades de TV3 al passeig de Maria Cristina de Barcelona, lloc on moltíssimes persones acostumen a passar els últims minuts d’un any i els primers instants de l’any següent. Però amb la sisena onada, l’Ajuntament de la capital catalana ha anul·lat aquesta celebració, de manera que se n’ha ubicat una altra. Llucià Ferrer ha explicat aquest dijous al Matí de Catalunya Ràdio que la nova ubicació seguirà sent exterior “i amb una posada en escena molt bonica“. “Que ningú no es pensi que ho farem en un plató de TV3”, ha dit.

I els vestits? L’edició de l’any passat es recorda, sobretot, pels vestits que van dur Helena Garcia Melero, Lídia Heredia i Cristina Puig. Eren estrambòtics, per molt que a algunes persones els agradés i a d’altres no. I van batejar el trio com les ‘Spice Girls‘ catalanes. Ja que hi havia també uns ventiladors (d’aire calent) que els feien moure els cabells i semblaven que estiguessin en un videoclip d’un grup de pop dels anys 90 o principis dels 2000. “Anirem preciosos, però no anirem vestits com en el vídeo de promoció, que tanta gent s’ho pensa“; ha volgut deixar clar Ferrer.

Una altra de les coses que han avançat és que en questa nova edició els dos presentadors ballaran en algun moment del programa. Gadel ha reconegut que el ball no és el fort de Ferrer, però ha dit que es defensa prou bé. El presentador, en canvi, ha fet un acte d’honestedat i ha dit que sí que té ritme, però que balla fatal. Finalment, han assegurat que estan molt nerviosos per aquella nit, fent-se tests d’antígens cada dia per assegurar-se que arriben al programa lliures de virus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa