Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Omella fitxa 3 reconeguts directius per rellançar Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
  • CA

L’Arquebisbat de Barcelona ha renovat la direcció dels seus dos mitjans d’ideari cristià, Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Les dues fundacions que els regeixen tindran ara el mateix patronat, format per 9 persones. El presidirà personalment l’arquebisbe Omella, que comptarà amb 8 homes laics i preveres –cap dona– per treure la ràdio i la revista de l’estancament i els números vermells que arrosseguen des de fa temps.

Al grup destaquen 3 fitxatges d’alta volada, directius de llarga trajectòria a l’ecosistema mediàtic privat: Josep Caminal, ex director del Gran Teatre del Liceu i ex director general de presidència del Grup Godó; Jordi Casoliva, director de COPE Catalunya; i Borja Garcia-Nieto, ex conseller d’Antena3, Sogecable i actualment vinculat a 8tv. Completen el patronat Gaspar Coderch, ecònom de l’arquebisbat; Mn. Ramon Batlle, viceecònom; P. Bernat Juliol, responsable de comunicació de l’Abadia de Montserrat; Mn. Jaume Aymar, fins ara director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana; i el periodista Toni Hervás.

La direcció dels dos mitjans també viurà canvis. Aymar passarà a liderar únicament Catalunya Cristiana, mentre que Hervás será el nou director de Ràdio Estel, emissora molt arrelada al barri de Sants i pedrera històrica de noves veus de la ràdio a Catalunya. L’Arquebisbat ha comunicat els canvis aquest dilluns en un comunicat, en què confia obrir “una nova etapa d’impuls i millora” als dos mitjans, que mantindran les plantilles actuals.

A més, els dos preveuen captar “talent jove” i la “inclusió de noves i diferents sensibilitats intel·lectuals i eclesials” en els seus continguts. Així, es proposen aconseguir una “oferta comunicativa transversal per fer arribar el missatge cristià a la societat”. “Està previst que en breu les dues fundacions s’unifiquin per optimitzar el seu govern i rellançar aquests projectes comunicatius”, afegeix.

Més notícies
El cardenal Joan Josep Omella en una imatge d'arxiu / ACN
El cardenal Omella renuncia per protocol al càrrec d’arquebisbe de Barcelona
Notícia: El cardenal Omella renuncia per protocol al càrrec d’arquebisbe de Barcelona
Comparteix
En arribar als 75 anys el codi canònic obliga a posar el càrrec a disposició
Adreça de l'espai de culte presumptament clandestí de Barco / Google Street View
Un capellà madrileny expulsat fa misses clandestines a Barcelona
Notícia: Un capellà madrileny expulsat fa misses clandestines a Barcelona
Comparteix
L'Arquebisbat alerta d'un espai de culte sense autorització i demana no anar-hi
L'acte abans d'enviar els documents del 'possible miracle' a Roma / Arquebisbat de Barcelona
L’arquebisbe de Barcelona porta al Vaticà un “possible miracle” en el naixement d’una nena
Notícia: L’arquebisbe de Barcelona porta al Vaticà un “possible miracle” en el naixement d’una nena
Comparteix
L'ens eclesiàstic atribueix a una beata el fet que una nena nasqués sana després que li diagnostiquessin una disfunció cerebral durant l'embaràs
La ràdio barcelonina on l’extrema dreta és benvinguda
Notícia: La ràdio barcelonina on l’extrema dreta és benvinguda
Comparteix
Una campanya al carrer i a les xarxes carrega contra Ràdio Horta-Guinardó | Mentides i disculpes del director de l'emissora sobre la vinculació amb partits ultres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa