Ofereixen la direcció de TVE a Enric Hernández, segons 'eldiario.es'

El director d'El Periódico de Catalunya ha preferit no fer comentaris sobre la informació
Enric Hernández
Enric Hernández | YOUTUBE

Radiotelevisión Española ha ofert al director d'El Periódico de Catalunya, Enric Hernández, la direcció de TVE, segons informa eldiario.es. Segons aquest mitjà, l'operació s'està ultimant. La decisió arriba després que es conegués que el fins ara director de al cadena, Eladio Jareño, està en negociacions per formar part del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Mitjans a proposta de Cs. Preguntant per l'assumpte, Hernández ha perferit no fer comentaris al respecte, apunta eldiario.es. Hernández dirigeix El Periódico de Catalunya des de 2010. Des d'aquest rotatiu manté una línia contrària a la independència i se'l responsabilitza d'una campanya de desprestigi dels Mossos d'Esquadra des dels atemptats del 17-A.Comentaris
premio para el caballero!
Vés per on! ... aquí tenim la recompensa per la seva inestimable ajuda a les forces del 155 contra els catalans. És vergonyós! Espanya està més que podrida.
Anselm Llorenç
Fins ara tenia la Rosa Maria Mateo en un altar. Ha caigut estrepitosament oferint la direcció de TVE al periodista groc Enric Hernández.
Ebrenc
Al autor de "The note" i altres invents unionistes, li paguen els serveis prestats, que hagi arruinat El Periodico, es un detall menor.
Sisco
Nosaltres amb el lliri a la ma, i els unionistes es van col·locant en llocs estratègics per tocar allò que no sona, quan aprendrem?.
miquel
Algú dubtava del tancament de "El Periódico"?. TVE salva al seu feixista director.
el seu nom, el del porc..
A veure.. L'expressió "Roma no paga traïdors" és coneix per allà la "meseta"?
Catalans deixem de comprar el Periodico i La Vanguardia
Són mitjans unionistes al servei del poder de Madrid. El millor que podem fer és que les seves vendes no parin de baixar. D'altra banda, senyors periodistes, podríeu investigar com és que El Periodico, estan arruïnat com està encara surti al carrer. Qui paga?
Garrotxí
Roma no paga traidors, Madrid sí !.
pepet
un altre còmplice del 155... aquests del PSOERIÓDICO:::fàstic de diari
LLARENA dPENA
Gran error per part de TVE. A Aquest home se li escau molt millor, a la perfecció fins i tot, TRECE TV. Per qualitat informativa sobre tot, per honestedat i rigurositat, i molt especialment, per la cura en dir només mentides. JO VOTO HERNANDEZ PER A TRECE TV.
Gatvell
PSOE, PP i C's, el tripartit del 155, retribueixen un dels seus paladins. Res d'estrany. Hernàndez és un fidel servidor de l'Estat i el règim borbònic, un lacai sense escrúpols.
JordiP
El Hernàndes? Mare meva, ambla de temps que fa que salto per sobre dels articles i els editorials de EP! Passarà de quintacolumnista a figurón de l'Estat a Barna! Al menys, li caurà la careta de català i quedarà en pilotes davant l'opinió pública. Al menys, ésd'esperar que Sàez passi a ser el nou dire. Sembla una mica més periodista que l'activista del 155 i antiprocés.
vendetta
kin tip de riure lo habra llamado la cia para el puesto ,jajaa colonos fastigoset ,jajaajaja

envia el comentari