El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova etapa a vadevi.cat i Premis Vinari
  • CA

Margalida Ripoll assumeix la direcció periodística de vadevi.cat en substitució de Joan Nebot, que continuarà vinculat a la capçalera a través d’una col·laboració setmanal amb tastos i articles d’opinió del sector. Ripoll (Campos, Mallorca, 1972) és periodista i ha treballat a diversos mitjans de comunicació com ComRàdio, TV3 i TVE. La nova directora està vinculada a vadevi.cat des de 2014 i fins ara s’havia ocupat de l’àrea de continguts i producció audiovisual. Vadevi.cat és la capçalera de referència en l’àmbit vitivinícola català. Va néixer el febrer de 2009 com a publicació temàtica dins l’Avui.cat i, després d’una etapa al Grup Nació Digital, actualment forma part d’El Món, com a diari especialitzat en els vins catalans.

D’altra banda, Eva Vicens (Tarragona, 1979) assumeix la direcció dels Premis Vinari, amb màximes atribucions en l’àmbit logístic i organitzatiu. Vicens és periodista i ha treballat a ComRàdio i a l’àrea de Cooperació del Govern de la Generalitat com a tècnica de comunicació. També ha treballat en l’organització d’esdeveniments al Fòrum de les Cultures, al Fòrum Gastronòmic (edicions Vic, Girona i Santiago de Compostela) i en entitats d’àmbit internacional com la Homeless World Cup. Està vinculada al concurs dels vins de Catalunya des de la primera edició, l’any 2013.

Ester Bachs (Sant Pol de Mar, Maresme, 1981) vinculada a vadevi.cat i als Premis Vinari des de juny de 2015, col·labora en diversos mitjans especialitzats en el món del vi. És ambaixadora del concurs de la International Wine Challenge de Londres, jove Confrare de Mèrit de la Confraria del Cava Sant Sadurní, jutgessa de tast professional en certàmens especialitzats del sector, a més de l’autora de la Guia del Vermut de l’editorial Planeta i anterior directora dels Premis Vinari dels vermuts catalans. Bachs passa a ser la responsable del procés de tast i selecció dels premis, dirigint i presidint el Jurat que atorgarà les distincions a partir de la pròxima edició dels Premis Vinari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa