'La República' es proclama al quiosc

El nou setmanari apareixerà el mes de maig amb la intenció de tractar els temes amb més profunditat, sense lligar-se de forma estricta a l'actualitat

El pròxim mes de maig naixerà un nou mitjà de comunicació a Catalunya. Es tracta d’un setmanari d’informació general que portarà el nom de La República. Paradoxalment per a la professió periodística, el setmanari veurà la llum després dels EROs anunciats el passat mes de gener a El Punt Avui i El Periódico.

 

La República neix amb l’objectiu de fer informació general”. Com a punt de distinció, “el setmanari tractarà els temes més a fons, i no tan lligat a l’actualitat”, segons ha explicat el director, CarlesRibera, a El Món. “És evident que la informació política serà rellevant en el nostre mitjà, però no serà l’única -ha comentat Ribera- també hi haurà un gran espai de cultura, temes socials, territorials, de successos…”


 

 

La República compartirà redacció amb El Punt Avui i també ha arribat a un acord amb el diari gironí per distribuir de forma conjunta els seus respectius exemplars els diumenges. Els dissabtes, però, el setmanari es distribuirà en solitari. “No existeix cap altra vinculació, ja que la nostra editora -societat laboral Maig 2011- és una empresa diferent de la d’El Punt Avui”, ha assegurat Ribera.

 

“No creiem que la mort del sector de la premsa de paper sigui tan clara, o que sigui imminent. Tenim la intenció de vendre el màxim nombre d’exemplars i crear un negoci sostenible”, ha assegurat Ribera. Des del setmanari es fa una clara aposta per la fidelització dels subscriptors. La República oferirà la possibilitat de subscripció tant en el suport físic, com en el digital.

Comentaris
Sí és pagant ja veurem , certament som garrepes .
'La República' es proclama al quiosc, esperem que aquesta República duri més que les altres anteriors proclamades al segle XXI , , cosa fàcil per cert, ara que la gent la compri ja és més difícil de boqueta segur però pagant ja ens costa més .

envia el comentari