El Món reforça la secció d’Opinió amb quatre noves incorporacions

Pilar Carracelas, Xavier Diez, Andreu Pujol Mas i Fernando Jáuregui s'afegeixen a les firmes ja consolidades

La nova etapa iniciada aquest setembre per El Món porta aquesta setmana un salt endavant de la secció d’Opinió, que incorpora quatre firmes noves que s’afegeixen a les ja consolidades durant els últims anys. Quatre noms que aprofundeixen en la voluntat d’oferir-vos com a lectors la màxima pluralitat de punts de vista sobre l’actualitat. Així, s’afegeixen a la nòmina d’articulistes Pilar Carracelas, Xavier Diez, Andreu Pujol Mas i Fernando Jáuregui. Cadascun d’ells escriurà un article quinzenal. Començarà, aquest dimarts –és a dir, aquests dilluns al vespre ja el podreu llegir–, Xavier Diez.

Xavier Diez (Barcelona, 1965) és escriptor, historiador i professor universitari. La periodista i assessora d’estratègies web Pilar Carracelas (Barcelona, 1984) i l’historiador Andreu Pujol Mas (Breda, 1986) són analistes d’una generació més jove, però ja força coneguts per les seves intervencions i publicacions en mitjans de comunicació. I Fernando Jáuregui (Santander, 1950) ens permetrà tenir el punt de vista d’un periodista veterà que coneix a fons la política espanyola i que ens donarà claus per entendre el que passa a Madrid. Els seus articles es publicaran traduïts al català a la portada d’El Món però també se’n difondrà la versió original, en castellà, a la xarxa.

Quatre firmes a Món Esport, en la temporada de les eleccions al Barça

També és fonamental, ara mateix, tenir punts de vista diversos sobre l’actualitat esportiva en un moment crucial al Barça, ja que aquesta temporada se celebreran unes eleccions que poden canviar el futur del club després d’uns anys difícils i polèmics. Un equip de quatre articulistes de Món Esport analitzen cada setmana l’actualitat del seu àmbit. Jordi Finestres, periodista amb àmplia experiència en la comunicació corporativa i autor de més d’una vintena de llibres de temàtica històrica i esportiva i Toni Brosa, periodista especialitzat també en esports, continuen formant part d’un equip que, amb la nova temporada, ha incorporat el periodista Carles Batalla, amb 20 anys d’experiència en diversos mitjans esportius i l’exentrenador de futbol formatiu Carles Torrens.

Nou comentari