El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Moments’, la nova xarxa social creada per joves catalans
  • CA

Un grup de joves catalans ha creat una nova xarxa social que pretén emular la manera com el nostre cervell emmagatzema i reviu els records. ‘Moments‘ parteix d’una idea similar als stories d’Instagram o Snapchat, amb la diferència que els creadors d’aquesta nova app volen que els continguts no quedin descontextualitzats com sí que passa a la xarxa social adquirida fa uns anys per Meta, l’antiga Facebook. “Ves més enllà de penjar un simple ‘instastory‘”, apunten a la seva pàgina web.

Aquesta aplicació, que es defineix com un “segon cervell” i que ja està disponible a iOS i Android, permet emmagatzemar continguts al seu núvol com ara fotografies, vídeos, arxius d’àudio o textos relacionats amb records i posteriorment decidir si es vol que allò sigui privat o que es comparteixi amb els altres usuaris de la xarxa social.

La intenció de ‘Moments’ és anar oferint noves funcions a mida que passi el temps i que més usuaris vagin entrant a l’aplicació. Tal i com apunta l’app a la seva pàgina web, la seva primera fase té la intenció de servir com un núvol. “Capturar i desar“, escriuen al seu portal, a més d’informar que hi haurà una segona fase en la qual els continguts que s’han penjat ja es puguin compartir amb la resta d’usuaris. La tercera fase s’anomena “unificar moments“, i n’hi haurà d’altres que a la seva pàgina encara no volen revelar.

Segons informen els creadors d’aquesta xarxa social a través de Tik Tok, el grup de joves va fer un viatge a Fuerteventura amb la intenció de desconnectar de l’exterior i dedicar-se plenament a la creació d’aquesta nova xarxa social. Aquest viatge va tenir lloc en el mes d’agost, i el passat 22 de desembre la xarxa ja va veure la llum. Actualment tenen les oficines a Sant Cugat del Vallès.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume l'altre a desembre 26, 2021 | 16:12
    Jaume l'altre desembre 26, 2021 | 16:12
    Joves catalans?
  2. Icona del comentari de: Gonzalo a desembre 27, 2021 | 13:24
    Gonzalo desembre 27, 2021 | 13:24
    Y para tener las ideas bien claras, tuvieron que salir de tractorlandia e ir a Fuerteventura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa