El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Medir Plandolit serà el nou editor del canal 3/24
  • CA

 

El periodista Medir Plandolit assumirà a partir de l’1 de desembre l’edició del portal informatiu 324.cat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El seu nomenament, anunciat aquest dijous, s’emmarca en la “integració” informativa que estan posant en pràctica els mitjans de la CCMA, en aquest cas per potenciar la difusió de la informació de Catalunya Ràdio i TV3 en l’àmbit digital.

Plandolit rellevarà Eva Varas al capdavant del portal amb aquest objectiu i l’encàrrec d’incorporar nous formats i guanyar nous públics “a partir de les tendències de consum de la informació”. El periodista, vinculat els últims dos anys a la plataforma digital nord-americana ‘Vice’, torna a TV3, on va debutar com a redactor el 2001, va ser corresponsal a l’Àfrica occidental i redactor del 3/24, entre altres responsabilitats.

Plandolit (1980), llicenciat en Comunicació Audiovisual per Blanquerna – URL, va començar a treballar com a redactor a TV3 el 2001. El 2006 es va establir al Marroc com a corresponsal d’Àfrica occidental fins al 2011. Va ser redactor del canal 3/24, de les seccions de Societat i d’Internacional i del programa ‘.CAT’.

 

El 2014 va fitxar per l’empresa nord-americana ‘Vice’ per crear el canal digital de notícies Vice News en castellà. El 2015 el van nomenar cap de Continguts de Vice a l’estat espanyol i, el 2016, director del programa de televisió ‘Diario Vice’ un programa diari de reportatges per la cadena #0 de Movistar .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa