L’ERO d’’El Punt Avui’ afectarà un màxim de 45 treballadors

L’acord entre la direcció i la plantilla aprovat aquest dimecres preveu una reducció salarial per trams fins al 4,5%
La redacció del diari 'El Punt Avui'
La redacció del diari 'El Punt Avui' | ACN

La direcció d’’El Punt Avui’ i la plantilla han signat aquest dimecres al matí a Girona un acord pel qual l’ERO d’extinció de contractes afectarà un màxim de 45 treballadors. Concretament, 15 persones deixaran l’empresa el 28 de febrer, 20 ho faran al 31 de març i 10 més a data 31 de juny, amb la idea que es puguin reduir si les condicions econòmiques ho permeten. Els treballadors afectats rebran una indemnització de 25 dies per any treballat amb un topall de 15 mensualitats. L’acord també preveu una reducció salarial per trams que partirà dels treballadors que cobrin 25.000 euros anuals, amb un 0,5%, fins als sous més elevats, que veuran reduït el salari un màxim de 4,5%.


 

L’acord s’ha aprovat amb 116 vots a favor (un 68%), 36 en contra (un 21%) i 18 blancs (un 11%), en una votació on hi ha participat 170 dels 227 treballadors, un 75% de la plantilla.
Comentaris
Ramon-Eixample
Es una llàstima que els diaris en general, els catalans especialment, es trobin en aquesta situació. I especialment l'Avui i el Punt que van ser uns puntals importants per l'idioma.
xup
un dels pocs diaris fiables que quedan aqui a Catalunya

envia el comentari