TV3 estrenarà dijous que ve el nou programa ‘Joc de cartes’, un concurs en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. A cada programa de ‘Joc de cartes’ concursaran quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d’una zona determinada que s’enfrontaran entre si. L’aspirant guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. La presentació del programa ha tingut lloc aquest dimarts a l’Auditori de TV3 on han assistit Vicent Sanchis, el director de TV3; Oscar Nogueira, el director del programa; Carles Torras, el director de continguts de Magnolia TV i Marc Ribas, el cuiner i presentador del nou programa.

Després de la projecció del primer capítol, Vicent Sanchis ha destacat que aquest programa “és una aposta molt arriscada” i que “és difícil fer que la gent estigui atenta durant una hora”, però els professionals han fet que “el programa sigui lleuger i magnífic”.

 

  

  

El director del programa, Òscar Nogueira, ha dit que “és un pas endavant en l’entreteniment que es fa en TV3”. També ha enumerat tres punts importants en les fases del desenvolupament del programa. En primer lloc, ha anomenat “el càsting en el que es varen presentar més de 900 restaurants i finalment hi han participat 52”. En segon lloc, Nogueira ha explicat que “el rodatge i l’edició del programa ha estat una feina excel·lent del realitzador, amb uns plans i unes músiques molt treballades”. I en tercer lloc el tractament del contingut, que barreja aspectes propis del ‘reality’, “amb una justa mesura”, tal com a explicat Noguera.

Carles Torras, de Magnolia TV, ha manifestat que “aquesta edició toca les emocions, no és purament un programa gastronòmic, és una competició entre projectes de vida. Tot s’intueix, però res esclata, és molt interessant veure com es construeix el relat. De fet, estem molt contents amb el resultat.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa