Un informe acusa els mitjans espanyols de criminalitzar el CDR

L'estudi analitza l'augment de "la bel·ligerància de les acusacions" a partir del mes d'abril
Moment en què la Guà rdia Civil s'endú detinguda la membre del CDR de Viladecans
Moment en què la Guàrdia Civil s'endú detinguda la membre del CDR de Viladecans | ACN

Un informe de l'Observatori Mèdia.cat fet públic aquest dijous acusa els principals mitjans de comunicació espanyols d'haver presentat en els últims mesos els Comitès de Defensa de la República (CDR) com a "protagonistes d’una suposada tensió i agressivitat en les mobilitzacions republicanes". A principis d’aquest abril del 2018, indica l'observatori, "la bel·ligerància de les acusacions ha augmentat, amb un relat que els assenyala com a autors d’actes de violència i fins i tot de terrorisme". L'informe analitza com ha estat la cobertura mediàtica de les activitats liderades pels CDR en diversos diaris digitals i "com s’ha produït aquesta escalada verbal, no només a la premsa sinó també en declaracions de polítics, en els informes dels cossos de seguretat de l’Estat i en els textos de la Fiscalia de l’Audiència Nacional espanyola".

Comentaris
el teu
Se ve que no se han leído el informe que el que se cuenta como los medios de información no afines al indeprendentismo sufren acoso ;)
La notícia fa riure
Si l'Observatori Mèdia.cat fins i tot parla dels inexistents Països Catalans. Només falta que l'informe el signi una assemblea d'algú ce-de-erre-que-erre de barretinapitecus vulgaris. Ja es veu, un informe imparcial i objectiu.
Intularapla
Dons, aquets nois i noyas, dons, fins i tot que siguien aburragats, dons son yen da pau, fins i tot
Upppsss
¿Alguien se sorprende?
Karlus
Ho criminalitzen tot, menys el que fan ells. Son uns feixistes. Gentussa
Berta
Ole !tus guevos Lo mesmo lo mesmo de impasia i ojetiu que los infosrme de la guaraa chivil contra el independentisme .
JordiP
Fugim d'aquest fil. Fa pudor a troll a sou.

envia el comentari