El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Grup Món suma ‘Tornaveu’

Tornaveu, el digital de cultura popular de referència, s’incorpora al Grup Món. Aquesta aliança permetrà al grup oferir una major diversitat de continguts i contribuir, d’aquesta manera, a la difusió i popularització de l’enorme potencial de manifestacions culturals de carrer que hi ha a Catalunya. Tornaveu, editat per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català, és una publicació de llarg recorregut, creada l’any 2009 a partir de l’impuls de personalitats com Joan Maluquer, Joan-Ramon Gordo i Pere Baltà, amb la intenció de comunicar la cultura popular i donar visibilitat a la feina de les entitats i associacions del país.

En aquest sentit, el Grup Món ofereix la plataforma tecnològica -de desenvolupament propi-, que millorarà la capacitat editorial de Tornaveu, i una penetració social de gran abast, a partir de la connexió de la publicació amb el conjunt de les xarxes socials del grup. Els lectors, per tant, milloraran la seva experiència i tindran a l’abast una major oferta periodística.

D’aquesta manera, el Grup Món amplia el perímetre i integra noves ofertes editorials. En aquest moments, el grup periodístic s’adreça a 1’9M de lectors (segons la mesurament oficial d’OJD) i aplega nou capçaleres pròpies (El Món, Tot Barcelona, Món Terrassa, Món Esport, Món Planeta, Vadegust, Vadevi, Vadevi Balears i Tot Economia), a més de quatre mitjans associats, com són Catorze, iSabadell, El Cinèfil i, ara, Tornaveu. El creixement i la diversitat, tant des del punt de vista temàtic com territorial, fa que el Grup Món sigui una de les apostes editorials que més han incrementat audiència i continguts des de la seva fundació en un -ja llunyà- any 2006. I, sempre, en català i des d’una estratègia clarament independent.

Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Cadevall a gener 17, 2023 | 17:17
    Jordi Cadevall gener 17, 2023 | 17:17
    Esperem que així guanyi en rigor i precisió, que força li cal (si més no, aquests darrers temps).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa