El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Google Maps prova una funció que recorda on has aparcat el cotxe
  • CA

 

 

L’aplicació Google Maps ha llançat una nova beta per a usuaris de dispositius Android que inclou una interessant novetat, una funció que permet guardar la ubicació on has aparcat el teu vehicle.

 

Per activar aquesta funció, només és necessari prémer sobre el punt blau que indica la ubicació a Google Maps. En el menú desplegat es troba una opció anomenada ‘Guardar aparcament’, que emmagatzema la posició i l’hora en què s’ha estacionat, i la recorda per quan es vulgui recollir el cotxe.

 

A més, l’eina permet també modificar de forma manual la ubicació – especialment per a aquells casos en què la posició GPS no funciona correctament – i guardar dades addicionals com notes per recordar l’hora que cal renovar el tiquet del pàrquing o fins i tot imatges adjuntes dels voltants.

 

La beta de Maps està disponible només per a usuaris amb comptes de Google, que hagin estat validats com a ‘tester’ i rebut la versió beta per provar les novetats abans que altres usuaris. La versió beta v9.49 inclou també altres novetats com la predicció meteorològica de la destinació a la qual es viatja en transport públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa