Gemma Nierga s'incorpora a 8tv per la campanya electoral

La periodista entrevistarà els set candidats a la presidència de la Generalitat dins l'informatiu '8aldia'
La periodista Gemma Nierga
La periodista Gemma Nierga | Europa Press

Gemma Nierga tornarà a la televisió durant la campanya electoral de la mà de 8tv. Així, la periodista entrevistarà a partir d'aquest dijous els set candidats a la presidència de la Generalitat dins d'una secció de l'informatiu '8aldia', que presenten Jordi Armenteras i Laura Rosel.

 

Segons Nierga, quan li van proposar encarregar-se de les entrevistes electorals de les eleccions del 21-D va tardar molt poc en acceptar: "Vaig tenir cinc minuts de dubte, però immediatament vaig sentir aquells nervis a la panxa que notes quan un projecte t'il·lusiona", ha afirmat.

Comentaris
Roberto Mugre
8 tv és un cementiri d'elefants.
Ganxoneríes
Gemma, els ganxons ,que et coneixem bé, creiem que com van fer els teus parents de Can Camarfi...Hauries d'anar tancant la paradeta. Ja se t'ha cobat l'arròs! I... A més a més, cal anar deixant pas a les noves generacions de periodistes. Creu-me, al vell mig de la rambla Vidal o a La Vienesa no t'ho diran cara a cara, i a la Pilar (la companya del teu pare) tampoc. Per davant et faran la gara-gara, però... per darrera tots els teus veïns creuen que ja ha passat el teu moment.
Ramon Frigola
Ganxoneríes : El teu comntari es fastigos !! per exemple , Rosa Maria Calaf i Solé , que ?? que dius ara ?? aqui cuan tenim enveija d'algu.....fotem el ridicul com tu am el teu comentari.
RF
Gemma : No facis cas de comentaris amorfes, aqui els "adictes" nomes bolen entrevistats i entrevistadors plens de sabó...com a tv3 !!
fart de fatxas
Si l´iluissiona aquest proyecte del 155 ja está ben retratada.
Quins comentaris fastigosos
Cada cop veig comentaris mes nazis; no que en què collons us esteu convertint......
ambzeta
No estar per la Republica de Catalunya despres del comportament de l abanda del 155 es estar amb l agressor. No es pot ser neutral en un conflicte entre desiguals . O defenses el teu país o simplement es patética una actitut de voler estar be amb tothom. Deixa pas si no estimes el teu país. I estimar-lo actualment es la republica.

envia el comentari