El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gemma Bonet presentarà i dirigirà el noticiari ‘Catalunya migdia’ de Catalunya Ràdio
  • CA

La periodista Gemma Bonet presentarà la temporada vinent el noticiari ‘Catalunya migdia’ de Catalunya Ràdio, en substitució d’Òscar Fernández que passa a fer el programa ‘La tarda de Catalunya Ràdio’. Vinculada a la cadena radiofònica pública des de l’any 2000, Bonet conduirà l’espai líder en la seva franja horària, que torna al format originari d’una hora diària, de dues a tres del migdia, atès que Fernández presentarà i dirigirà, acompanyat d’Elisenda Carod, el nou programa de tarda de les tres a les set.

Nascuda a Vilassar de Dalt el 1978, Bonet és llicenciada en Periodisme per la UAB i ha estat, des del 2017, editora d’informatius les tardes del cap de setmana a Catalunya Ràdio. Abans d’aquesta tasca havia estat redactora a la secció de societat del Departament d’Informatius, així com al de Programes, on del 2009 al 2013 va ser guionista de l’espai de referència de l’emissora, ‘El matí de Catalunya Ràdio’, amb Manel Fuentes. A la redacció també ha fet d’especialista en educació i afers socials.

Gemma Bonet va començar a treballar a Catalunya Ràdio de manera ininterrompuda el juliol del 2004 amb motiu de la cobertura del Fòrum Universal de les Cutures. El 2005 va fer d’enviada especial a Roma per cobrir la mort de Joan Pau II, juntament amb Maria Núria Revetlle i Martí Cuní. Està vinculada a Catalunya Ràdio des de l’any 2000, on va començar com a locutora del trànsit des de l’helicòpter.

Bonet comptarà amb Marta Carreras, periodista fins ara vinculada a TV3 i Esports3 i membre de l’equip de ‘LaTdT’ amb Ricard Torquemada i ‘LaTdP’ amb Joaquim Maria Puyal, per completar la informació esportiva del programa ‘Catalunya migdia’.

El director de l’emissora, Saül Gordillo, també ha comunicat que la periodista Marta Prat, fins ara a l’equip del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’ des que el va assumir fa vuit temporades Mònica Terribas i aquesta última amb Laura Rosel, acompanyarà Bonet com a subeditora.

Prat pren el relleu al periodista Carlos Baraibar, que s’incorpora al projecte de tarda de Fernández, tal com ho fa Empar Moliner, que fins ara l’acompanyava a l’informatiu del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa