‘El foraster’ (TV3) acaba temporada dimecres que ve i la seva continuïtat està en risc

La reclamació d'Hisenda compromet les finances de la CCMA i impedeix iniciar-ne la producció
Quim Masferrer és El Foraster
Quim Masferrer és El Foraster | TV3

El programa ‘El foraster’, presentat per Quim Masferrer, acabarà dimecres que ve la temporada amb un programa especial. Amb tot, la seva continuïtat futura a la graella de TV3 està en risc per la reclamació d’Hisenda de l’IVA de les subvencions, que està comprometent les finances de la CCMA. En aquests moments, segons ha pogut saber l’ACN, la Corporació està buscant patrocinadors o finançament publicitari per poder iniciar la producció de noves temporades del programa, en antena des del 2013.
Comentaris
JordiP
La pressió sobre TV3 per part dels mecanismes de l'Estat és cada dia major. Això de l'lVA no és més que una volta més de roda de la premsa. No m'estranyaria que els gnomos de Montoro estèssin xiuxiuexant a l'orella de les empreses contactades pel departament comercial de TV3 no-sé-què coses sobre inspeccions fiscals i vigilància financera.
opinió
La meva opinió: hi ha masses programes d'humor i massa ha,ha,ha! a Tv3, i sincerament, això arriba a cansar.
Al principi estava bé. Però ara en aquest noi se li acaben els acudits i ja cansa. Sempre intentant fer gràcia amb les paraules que poden tenir un doble sentit, intentant fer rimar coses amb "-olla" Cada dia surten més friquis i playboys de 70 anys. Sembla el xou d'en Cárdenas. Ja l'he deixat de mirar.
Menys greu
Programa absolutament de ficció, manipulen el que calgui fins que queden descansats. Anar després a visitar el poble és com jugar a trobar les 8 diferències, tot i que a diferència del diari es fan evidents al primer cop d'ull

envia el comentari