Ferreres, acomiadat d'El Periódico

El diari prescindirà de les seves vinyetes el 28 de febrer
Una de les vinyetes tradicionals del ninotaire
Una de les vinyetes tradicionals del ninotaire | Ferreres/El Periódico

El Periódico de Catalunya ha acomiadat el ninotaire Ferreres. L'humorista que cada dia publicava una vinyeta d'actualitat deixarà de publicar les seves vinyetes a partir del 28 de febrer, segons apunten a El Món fonts de la redacció del rotatiu. 

De fet, les vinyetes diàries de Ferreres contrastaven amb la línia editorial del  diari, obertament contrària al procés sobiranista. En qualsevol cas, el diari es troba en un procés de negociació per un nou Expedient de Regulació d'Ocupació que afectaria al global de la plantilla.
Comentaris
Pussy Galore
S'han carregat l'unic que valia la pena d'aquell panflet. Bon vent i barca nova!!
Onix
Era molt estrany la continuïtat dels excel·lents acudits d'en Ferreres en un diari completament aliat amb la ultradreta. Poc a poc es van aclarint les coses.
pep - manresa
Si abans ja feia fàstic llegir aquest panflet quintacolumnista i lerrouxista, ara encara en farà més. Si alguna vegada n'arribava algun a les meves mans la única cosa que valia la pena anar a mirar era l'acudit del Ferreres, boníssim dibuixant, sempre enginyós i sempre del costat del poble, mordaç contra tot allò que tenim en contra: estat, monarquia, fonamentalisme religiós, poders fàctics, etc.
l'humor català
Tranquils, a un gran dibuixant com Ferreres no li faltaran mai lectors... i espero que feina. Sempre serà un bon fitxatge. Molts d'ànims!
Decebut
Quina llàstima! Era el primer que mirava, com crec que molta gent. Els seus acudits et donaven les claus de l'actualitat d'una manera divertida i intel·ligent. És una pena.
remigio III
Catalunya. Revulsiu contra la inèrcia, la corrupció i el "fatxerio". El martiri de la República Catalana no serà de franc. La Catalunya martiritzada per, la màfia borbònica, marca el camí a seguir dels demòcrates.
Pitxolí
El Punt Avui, l'Ara, ¿no podrien fer un lloc a Ferreres?¿I algun diari comarcal?
Puyal
Vergonya! Han de ser molt rucs i de molt baix perfil intel·lectual els que l'han fotut fora. El millor humorista gràfic de Catalunya.!
pepix
No m'estranya gens! En Farreres ha passat, sense voler-ho, de l'"Animus Jocandi" a l'"incomodans". No és dels seus. Per això el liquiden. Fa poc els treballadors van fer vaga per no cobrar. Adéu, El Periódico. No et trobarem a faltar!
República Catalana
Les coses sempre acaben posant-se al seu lloc, un pamflet merdós com és el PSCIÖDICO no se'l mereix un dibuixant sensacional com és en ferreres
Lo ha dicho uno de los comentaristas.
Siempre lo puede fichar algún diario comarcal, de esos subvencionados, vendidos hasta la médula , de pensamiento único, de parcialidad reconocida por los fanáticos ( estos tienen que dar el visto bueno), mintiendo todo lo que haga falta; en otras palabras un diario patriotico del proceso.
xup
un diari menys, aixi els seus mentors La Caixa etc... s,estalviaran l,inscripcio i uns dinarets per entregar al Rivereta de torn
Quico
Mica en mica aquest "panfleto" es va acostan al Pais i tots 2 acabaran bauxant la persiana.

envia el comentari