El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esther Vera, nova directora de l’Ara
  • CA

Esther Vera (Badalona, 1967) dirigirà l’Ara a partir del mes de gener, segons ha pogut saber El Món. Vera és una periodista amb una llarga carrera professional als mitjans de comunicació, especialment en l’àrea de política internacional. Ha treballat molts anys als mitjans públics -TV3 i Catalunya Ràdio, fonamentalment-, així com als diaris Avui i El País, a més de exercir el càrrec de delegada a Catalunya de la cadena Cuatro. També ha estat corresponsal a París de diversos mitjans i enviada especial a esdeveniments internacionals d’actualitat.

Vera també ha exercit una gran activitat en l’àmbit de la defensa de la professió periodística. Ha estat membre del Comitè Professional de TVC i, posteriorment, també del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En ambdós casos ha estat elegida per sufragi directe dels professionals de cadascun dels àmbits.

Darrerament, Esther Vera ha estat cap de l’Oficina de Comunicació del Departament d’Economia, amb una especial dedicació al camp de la difusió internacional de l’economia catalana i de l’activitat del Govern català. Esther Vera es converteix, d’aquesta manera, en la primera dona que dirigeix un diari a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa