El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’espot de La Marató de TV3: “Si una persona no està bé, per què ha de fer veure que sí?”
  • CA

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha estrenat l’espot per La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la salut mental. El lema d’aquest 2021 és “La Marató que trenca murs” i el vídeo llança la pregunta “Si una persona no està bé…, per què ha de fer veure que sí?”. Amb el hashtag #TrencaElMur, els usuaris poden compartir les reaccions a l’espot i a aquesta edició de La Marató, que s’espera que sumi forces contra els problemes de salut mental, molts dels quals derivats de la pandèmia. L’edició d’enguany es durà a terme el 19 de desembre.

A banda, TV3 ha anunciat que La Marató de TV3 comptarà amb 30 presentadors per commemorar el 30è aniversari de la celebració d’aquest programa. Els presentadors acompanyaran als espectadors en les diferents seus de La Marató que s’estableixin arreu de Catalunya i també a les seus telefòniques, les gravacions i al plató. Com ja és habitual, Roger Escapa marcarà l’inici d’aquesta edició al programa El suplement de Catalunya Ràdio.

L’objectiu de la CCMA és dur a terme “una gran mobilització” per tal de trencar els estigmes i tabús que acompanyen els problemes de salut mental. La Corporació recorda que una de cada quatre persones pateix algun d’aquests trastorns en algun moment de la seva vida. A més, assegura que aquest tipus de malalties tenen un elevat impacte social, sanitari i en la qualitat de vida de les persones.

Els presentadors s’encarregaran parlaran obertament d’aquests trastorns i de donar veu a testimonis en primera persona que explicaran la duresa de conviure amb aquesta problemàtica. La Marató del 2021 pretén sensibilitzar sobre la necessitat d’investigar sobre la salut mental i de demanar ajuda a temps per fer front a aquests trastorns. A més, la CCMA vol posar de manifest la importància de reconèixer els símptomes d’aquest tipus de malalties i fer entendre a l’audiència que qualsevol persona pot patir-les en algun moment de la seva vida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a novembre 10, 2021 | 06:27
    Observador novembre 10, 2021 | 06:27
    Exacte. Aleshores, perquè no s'aplica aixó tembé als homosexuals?. Diguin el que diguin, ells tampoc "estan bé".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa