El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els deu moments més ridículs de Rajoy a casa de Bertín Osborne
  • CA

Mariano Rajoy va visitar ahir el programa “En la tuya o en la mía”, en què va visitar la casa de Bertín Osborne. Durant l’estada, el cantant i el polític van conversar llargament sobre la vida de Rajoy, que va protagonitzar deu moments curiosos que van ratllar el ridícul:

1. El president espanyol va assegurar “sentir-se molt espanyol“, perquè ha fet “llargues caminades” per molts territoris de l’Estat.

2. Rajoy va mostrar la seva preocupació pels interessos dels seus ciutadans, i fins i tot va assegurar que li agradaria “poder parlar, un per un, amb els 46 milions d’espanyols“.

3. El líder popular sap anglès. Va explicar que fa classes i que ja és capaç de mantenir una conversa informal, però no pas de fer discursos de nivell.

4. Rajoy es reconeix com a “persona avorrida“. D’entrada, va explicar que “tendeix a no anar enlloc” i que era la seva dona Elvira qui l’havia obligat a anar al programa d’Osborne. Més tard, va admetre que molta gent el cataloga de persona plana.

5. El president del govern acaba sentint-se tan còmode amb Bertín Osborne que, bromejant, li proposa “ser el representant d’Espanya a Eurovisió” o “ser candidat a l’alcaldia de Jerez de la Frontera”, la població natal del cantant.

6. Rajoy va conèixer Obama a un gimnàs de Sudàfrica. Va ser a l’hotel on els dos mandataris s’allotjaven durant el funeral de Nelson Mandela. Tots dos es van quedar sols al gimnàs i allà es va tancar la primera visita de Rajoy a la Casa Blanca.

7. Ser president és la pera. Així ho va assegurar Mariano Rajoy, que va dir que se sentia “equilibrat i amb ganes” per repetir quatre anys més a la Moncloa.

8. Rajoy va creuar Espanya fent autostop. Quan tenia 16 anys va fer el trajecte Pontevedra-Barcelona amb aquest mètode i va acabar agafant un vaixell fins a Eivissa.

9. Una ampolla d'”albariño” i una empanada gallega. Aquests van ser els obsequis que va dur Rajoy a casa de Bertín Osborne. L’empanada, per cert, “recepta de la seva sogra però cuinada a la Moncloa”. Però durant el sopar, Osborne tenia problemes per encendre la vitroceràmica per cuinar. Rajoy va mantenir-se distant de la cuina i va admetre que “no podia” ajudar el presentador.

10. El president del govern, que també va parlar sobre l’accident de cotxe que va patir de jove, va recordar l’ensurt que va patir a Móstoles, quan es va estavellar l’helicòpter amb què viatjava amb Esperanza Aguirre i va confessar que, des d’aquell dia, no ha tornat a pujar a cap.

Rajoy va guanyar Osborne al futbolí, en una de les seqüències més informals del programa, en què el president del govern també va passar per sobre de temes polítics i va explicar que es lleva a les 06.55 i que mira d’esmorzar i sopar amb els seus fills, després de treballar “12 hores i 40 minuts diaris”. Podeu veure’l aquí:

Mariano Rajoy

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa