Des del 2014, moltes persones han decidit fer el pas i han obtingut molt bons resultats
Des del 2014, moltes persones han decidit fer el pas i han obtingut molt bons resultats | Cedida

 

Amb seu a Barcelona, Parlem és l’Operadora de Telecomunicacions de Catalunya. Es tracta d’una operadora nascuda a Catalunya i amb caràcter català. Des del 2014, moltes persones han decidit fer el pas i han obtingut molt bons resultats. Contractant Parlem, contractes una operadora que vol fer un servei a la ciutadania catalana apostant per la manera catalana de fer les coses i oferint una comunicació directa i fluida amb l’usuari. Els 7 motius per confiar en Parlem:

 

 

1. Els clients de Parlem al centre de l’atenció

 

 

Els clients són l’epicentre de les operacions de Parlem. L’operadora disposa d’un model de negoci sabent que els seus abonats són la raó de ser de la companyia. No creuen en regals, perquè ja saben qui són els reis, però sí en una bona atenció i gestió.

 

  

2. Llibertat d’elecció: escull i paga només pel que necessitis!

  

El client contracta tot allò que necessita i només paga pel que disposa, de forma separada o conjunta. Els seus serveis s’adapten a les necessitats específiques de cada client, cobreixen de manera integral les necessitats de comunicació de les persones.

  

3. Parlen clar i català

  

Et comunicaran les seves accions i el perquè d’elles, així com els preus, els productes i les campanyes d’una manera planera i entenedora, sense enganys, sense donar-te garsa per perdiu!

 

4. Sempre a l’abast

 

Són una operadora jove i moderna, estan sempre connectats, quan hi ha urgència t’ofereixen una resposta ràpida, i quan no, també. El seu equip de call center és intern, parlaràs amb persones com tu i que viuen a prop teu, no amb màquines. No et marejaran passant-te d’un agent a un altre repetint la mateixa història. Servei d‘atenció al client de 9h a 23h els 365 dies de l’any.

 

Parlem ofereix mòbil, ADSL o fibra i telèfon fix | Cedida

 

 

  

5. Tot queda a casa

 

  

Els clients, els proveïdors i els col·laboradors són, majoritàriament, de Catalunya: gent d’aquí que es guanya la vida aquí. Contribueixen al desenvolupament econòmic i social del nostre país, participant, a més, en projectes solidaris.

  

 

6. Treballen sempre per innovar 

 

  

La innovació és un dels motors de Parlem. Innovació assequible i accessible. Unes millores que si no són democràtiques i no aporten valor tangible a la vida quotidiana no es fan.

 

  

7. Parlem és cosa de tots

 

  

Parlem creixerà entre tots, per això et demanen la teva opinió i posaran en marxa allò que demanis, dins de les possibilitats del grup i sempre amb seny.

 

Per més informació fes clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa