El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Món s’associa amb Capgros.com

 

El Món continua la seva expansió territorial al Vallès i ara al Maresme amb un acord amb el mitjà digital Capgros.com. L’acord de col·laboració, signat per l’editor de Capgròs, Mateu Ros, i el president de Totmedia, Ramon Grau, permet a Totmedia fer créixer la seva oferta informativa amb informació específica de Mataró i el Maresme. 

A partir de l’entrada en vigor del conveni, Capgros.com es converteix en el mitjà maresmenc de referència per a Elmon.cat i la resta de capçaleres associades al grup Totmedia. Elmon.cat, diari digital especialitzat en l’actualitat del conjunt de Catalunya, va néixer el 9 de setembre de 2015 i en poc més d’un any s’ha col·locat entre els tres primers grups digitals de Catalunya. En paral·lel, ha dut a terme una expansió territorial molt important, sumant al seu projecte diverses capçaleres del Vallès i del Tarragonès.

 

Aquesta expansió arriba ara al Maresme amb l’acord d’associació amb Capgros.com. El diari digital mataroní manté com fins ara la seva capçalera, estructura tecnològica, equip de redacció i independència informativa i empresarial, així com la seva vocació de mitjà especialitzat en la informació i els serveis de Mataró i el Maresme. El passat mes d’octubre, segons dades d’OJD, Capgros.com va superar la xifra de 40.687 usuaris únics, convertint-se en el mitjà més visitat de la comarca.

L’acord permet establir sinèrgies entre els dos mitjans: Elmon.cat comptarà a partir d’ara amb notícies de Mataró i el Maresme elaborades per un equip de periodistes establerts al territori, a mode de corresponsalia, mentre que Capgros.com es beneficiarà dels continguts i de la capacitat de difusió d’Elmon.cat i de la xarxa de mitjans de Totmedia.

 

Signatura de l’acord entre Totmedia i el Capgros.com | El Món

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa