El discurs de Puigdemont assoleix un 56,7% de quota de pantalla a TV3 i el 3/24

El ple del Parlament el van seguir 1.619.000 espectadors, amb una quota del 52,3%

Interès màxim en el ple del Parlament d’aquest dimarts i en el discurs del president Carles Puigdemont. A banda de la gran expectació mediàtica que va generar, i del seguiment al minut que en van fer molts mitjans internacionals, també a Catalunya va ser tot un èxit d’audiència. El debat del ple en què Puigdemont va anunciar que declarava la independència però que la suspenia durant “unes setmanes” per facilitar el diàleg i la mediació, el van seguir 1.619.000 espectadors, amb una quota del 52,3%.

 

Per la seva banda, el discurs del president Puigdemont, que es va emetre en directe simultàniament per TV3 i el canal 3/24, va tenir 1.588.000 espectadors de mitjana i una quota del 56,7%.


 
Comentaris
Pepo
Està clar que això no interessa ningú i que tothom n´està cansat com diuen PP, PSOE i Ciudad-anos, per això ahir només 6 de cada 10 espectadors de TV a CAT estava mirant el tostón i el rotllo que estava fotent TV3 des del Parlament i també per això, al Passèig Lluís Companys ens hi vàrem congregar unes 60.000 persones, tots borregos, perquè no teniem res més a fer un dimarts feiner cap a les 18 hores. Tot plegat una colla d´enzes, pensen els catalans de bé, Arrambades, Iceta i Albiol.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
UN CATALÀ EMPRENYAT Ja de tanta politica de sentir a RAJOY o PUIGDEMONT Estic FART CANSAT del Govern Català con del Espanyol si TV-3 Vol seguir a Puigdemont i despres a Rajoy Molt be Pero quel 3/24Parli de coses que pasen a Catalunya i al Món tambe tenen la seva importancia Que parli de Ocupas de inseguratat DE POBRESA DE ATUR Ja coses que importa a la Gent i no es la politica nomes .ES UNA Putada TV-3 y 3/24 Faixin sempre el mateix Ja no poseu la misa de Montserrat Poseu Sardanes per TV-3
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
ABURRIU HASTA UN MORT Que TV-3 Dongues EL DISCURS de PUIGDEMONT Que no interesa pas a tots els Catalans i Catalanes.PERO Quel CANAL 3/24 ,, Parlesin de altres coses que importen a la gent al espectador.LOS Terremotos de mexico ,JA Moltes pero moltes noticias que donar PROU DE POLITICA I FORMULA-1Aquesta costa molts diners públics es molt cara SE Tindria que ELIMINAR DE TV-3 .Per lo que este que Veure .PROU POLITICA No a tots ens importa la Politica i els politics

envia el comentari