El director de 'El Jueves', citat al jutjat per injúries a la policia espanyola

La revista satírica va publicar el 4 d'octubre que les existències de cocaïna s'havien acabat a Catalunya per la presència policial als vaixells del port
'El Jueves' cocaïna

El director de la revista satírica 'El Jueves', Guille Martínez-Vela, ha estat citat a declarar el proper dimecres al Jutjat d'Instrucció número 20 de Barcelona per una denúncia per injúries interposada per la policia espanyola. El passat 4 d'octubre, tres dies després de l'actuació policial contra els votants del referèndum de l'1-O, la revista va publicar que a Catalunya s'havien acabat les existències de cocaïna per la massiva presència d'agents als ports de Barcelona i Tarragona, així com en hotels.
Comentaris
LUIS
Pues que me citen tambien a declarar a mi, porque particularmente pienso y ejerzo mi libertad de expresión, y por ello afirmo que la policia politica española y la salvaje guardia civil estan compuestas por sujetos de muy baja formacion cultural elegidos expresamente para provocar terror en la poblacion pacifica y favorecer al fascismo del 78. Son perros de presa y para mantenerse en forma con toda seguridad se aferren a todo.
Franz
Si no es por los estimulantes estos huyen como ratas como sus ancestros en el Sáhara . COBARDES
Miquel
-Tnc 67 anys i m'agradaria escriure la meva opinió vers l'estat espanyol, pro tinc por. Aixo es pitxor que els temps del Franco.Si poguesin ens fusellarien a tots.
Españistan
No sabia que et podien detenir ara per dir veritats. Que facin una inspecció al piolin ja veuràs tot el que troben.
Karlus
Tres policies espanyols es burlen de Junqueras abans que arribi a la presó "Està arribant un osset a la presó...", deien els agents rient Fa pocs dies uns policies del "Piolin",ebris van destroçar un bar i van agredir els cambrers. Potser caldria citar a la policia espanyola , ¿No?
Ramon
La justícia no és igual per a tothom. TV3, Polònia, Toni Soler, no han rebut cap citació per haver tret Felip Puig, conseller en comandament de la policia catalana, setmana sí, setmana també, amb un bat de beisbol com prest a rebentar cranis a la manera de l'Al Capone dels Intocables. Dic TV3, eh? Sí, TV3. La TV3 que tant ens adoctrina.
Ramon
Atacar la policia de Catalunya sortia de franc. Jo he vist cristos d'una violència extrema dels dits "antisistema", foc, pedrades, trencadissa, i l'endemà tots els mitjans, començant per TV3 i ja no diguem el Cuní de 8TV, reduint-t'ho tot a la "violència policial". Vaig anar al Concert per la Llibertat, i un dels cantants, un imbècil, va dir que ell hi actuava en solidaritat amb una dona que havia resultat ferida en un d'aquells aldarulls "antisistema". T'has equivocat de concert, imbècil!
I l'anti-rabica?
Potser que els demanessin el carnet de vacunacions, a veure si tots els gossos estan al dia
Retro-Careto
Estoy muy cercano a la sesentena, y aunque cada mañana al afeitarme, ante el espejo, intento ver mi rostro rejuvenecido como cuando era un mozalbete -allá por el primer lustro de los 70s- sigo viendo el mismo careto de rojo pureta, y sin embargo, la involución ideológica que se masca cada día en el ambiente, debería reflejar mi jeta con pelusilla y picada por el acné.
venepepe
PER QUÈ S`ESBORRA EL VERT CUAN MRQUEM?
David
Las verdades ofenden...aunque sean policias son seres humanos y tienen defectos y debilidades como todos....

envia el comentari